TV-ohjelmatReseptitViihdeVaihtoautotTietovisatBlogitJääkiekon MMHoroskooppi

Sanan toimintatapa käännös suomi-saksa

  • AnsatzderDas aber ist der falsche Ansatz. Se on kuitenkin väärä toimintatapa. Der Ansatz der Kommission ist vernünftig. Komission toimintatapa on kohtuullinen. Abschließend wünsche ich mir einen starken europäischen Ansatz. Lopuksi haluaisin, että Euroopalla olisi vahva toimintatapa.
  • Eingriffder
  • Verfahrendas
    Das ist kein ideales Verfahren. Se ei ole paras mahdollinen toimintatapa. Das Verfahren der Regierungskonferenz erinnert ein bisschen an eine Papstwahl. Hallituksenvälisen konferenssin toimintatapa muistuttaa hieman paavin valintaa. Das scheint mir ein wenig praktikables Verfahren zu sein, schon weil mitunter nicht einmal die Parlamentarier diese Antworten lesen. Mielestäni se ei ole kovinkaan käytännöllinen toimintatapa muun muassa sen vuoksi, että toisinaan edes parlamentin jäsenet eivät lue näitä vastauksia.
  • VerfahrensweisedieIch halte das für eine vernünftige Verfahrensweise. Mielestäni tämä on järkevä toimintatapa. Trotzdem ist das keine ideale Verfahrensweise, und diesen Punkt möchte ich vermerkt wissen. Tämä ei kuitenkaan ole paras mahdollinen toimintatapa, ja haluaisin, että tämä asia kirjataan pöytäkirjaan. In dem Bericht werden zu verschiedenartige Bereiche behandelt, es wird keine Abstufung vorgenommen, und die Verfahrensweise ist oberflächlich. Mietinnössä käsitellään liian monitahoisia seikkoja, siitä puuttuu asteittaisuus, ja toimintatapa on summittainen.

Sanan toimintatapa määritelmät

  • tapa, jolla toimitaan jossakin asiassa

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja