HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan totta kai käännös suomi-saksa

 • natürlich
  Natürlich hat die Hilfe Ausnahmecharakter. Totta kai se on poikkeuksellista apua ja totta kai se on väliaikaista. Natürlich arbeiten wir in Brüssel. Totta kai työskentelemme Brysselissä. Natürlich gibt es Asymmetrien! Totta kai markkinoilla on vinoutumia!
 • selbstverständlich
  Selbstverständlich müssen wir kreativ sein. Meidän on totta kai oltava luovia. Selbstverständlich nehme ich Ihre Einladung an. Totta kai otan kutsunne vastaan. Sie wird selbstverständlich berücksichtigt werden. Totta kai ne otetaan huomioon.
 • sicher
  . Natürlich hoffe ich, dass Kleinbetriebe wie auch alle anderen Unternehmen diese Dienste sicher in Anspruch nehmen können. Totta kai toivon, että niin pienet kuin kaikki muutkin yritykset voivat käyttää näitä palveluja turvallisesti. Sicher, Formen der Autonomie - einschließlich vielleicht der territorialen Autonomie - könnten solchen Gemeinschaften eine positive und verwaltbare Zukunft bringen. Totta kai autonomian eri muodot, joista esimerkkinä mainittakoon vaikkapa alueellinen autonomia, saattaisi tarjota myönteisen ja helposti hallittavan tulevaisuuden tällaisille yhteisöille. Sicher war es ihre Pflicht, jedoch darum nicht minder lohnend, wenn das Europäische Parlament in einer Plenarsitzung dies durch eine Zustimmung mit überwältigender Mehrheit anerkennt. Totta kai työ oli hänen velvollisuutensa, mutta on varmasti palkitsevaa, että Euroopan parlamentti tunnustaa työn arvon täysistunnossaan näin murskaavalla äänten enemmistöllä.
 • allerdings
 • wenn auch
 • wenn doch nur

Sanan totta kai määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja