ViihdeHoroskooppiReseptitBlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan turvassa käännös suomi-saksa

 • sicher
  In Europa sollte jeder sicher sein. Euroopan unionissa jokaisen ihmisen pitäisi olla turvassa. Wenn wir nicht frei sind, sind wir nicht sicher. Jos emme ole vapaita, emme ole turvassa. Nur wenige Staaten können sich sicher fühlen. Vain harva valtio voi luottaa olevansa turvassa.
 • geschützt
  Je mehr sie das Gefühl haben, sie seien geschützt, desto größer wird ihre Zahl werden. Mitä enemmän he tuntevat olevansa turvassa, sitä suuremmaksi heidän määränsä kasvaa. Für mich ist nicht ersichtlich, dass wir damit besser vor Verbrechen geschützt werden. En ole aivan varma, olemmeko tämän ansiosta paremmin suojattuja ja turvassa rikollisuudelta. Es ist ein zentrales Anliegen, dass sich die Arbeitnehmer an ihrem Arbeitsplatz sicher und angemessen geschützt fühlen. On ehdottoman tärkeää, että työntekijät tuntevat olevansa turvassa ja että heitä suojellaan asianmukaisesti työpaikalla.
 • beschützt
 • ganz und heil
 • gefahrlos
 • gesund und munter
 • wohlbehaltenHerr Präsident, wenn Sie unmittelbar nach der Sitzung mit dem Auto nach Hause fahren und dort, wie ich hoffe, gesund und wohlbehalten ankommen, dann sind Sie unterwegs keineswegs sicher. Arvoisa puhemies, kun palaatte heti istunnon jälkeen autolla kotiin terveenä ja hyvinvoivana, kuten toivon, ette ole vielä silloinkaan turvassa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja