ViihdeHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan työ käännös suomi-saksa

 • Arbeitdie
  Selbstverständlich ist die Arbeit nicht abgeschlossen. Työ ei luonnollisesti ole vielä valmis. All diese Arbeit ist äußerst wichtig. Kaikki tämä työ on hyvin tärkeää. Diese Arbeit sollte unsere Priorität sein. Tämä työ meidän olisi asetettava etusijalle.
 • BerufderAuch der Vereinbarkeit von Berufs- und Familienleben muss unsere Aufmerksamkeit gelten. Myös työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen on kiinnitettävä huomiota. Beruf und Gesellschaft müssen sich nach der Familie ausrichten und nicht umgekehrt. Työ ja yhteiskunta on sovitettava perheen mukaan eikä päinvastoin. Es zielt auf alle mit der Bekämpfung des Menschenhandels verbundenen Berufe ab. Ohjelma on suunnattu kaikille ammattilaisille, joiden työ liittyy ihmisillä käytävän kaupan torjuntaan.
 • AuftragderAlles, was ich bisher angesprochen habe, ist natürlich . Der Europäische Rat wird daher voraussichtlich den Auftrag erteilen, in all diesen Bereichen konsequent weiterzuarbeiten. Kaikki edellä mainittu työ on tietenkin yhä kesken, ja niinpä Eurooppa-neuvosto kehottaa todennäköisesti asianomaisia osapuolia pitämään työskentelyn käynnissä kaikilla näillä aloilla.
 • Anstellungdie
 • Arbeitsplatzder
  Immer noch muss sich die Familie nach dem Arbeitsplatz richten. Yhä edelleen työ on asetettava perheen edelle. Herr Präsident, der Arbeitsplatz, die Arbeit sind die wichtigsten Mittel, um Ausgrenzung zu verhindern. Arvoisa puhemies, työpaikka, työ on tärkein keino ehkäistä syrjäytymistä. Umso mehr müssen gerade für diese Arbeitnehmer entsprechende Arbeitsbedingungen zur Gewährleistung der Sicherheit am Arbeitsplatz geschaffen werden. Sitä suuremmalla syyllä juuri näille työntekijöille on tarjottava asianmukaiset työ- ja turvallisuusolot.
 • Aufgabedie
  Vor uns steht eine gewaltige Aufgabe. Meillä on valtava työ edessämme. Also gibt es hier eine Aufgabe, die erledigt werden muss. Siinä on siis työ, joka täytyy tehdä. Vor uns liegt eine gewaltige Aufgabe, Herr Kommissar. Meillä on edessämme valtava työ, arvoisa komission jäsen.
 • BeschäftigungdieRasse und Geschlecht sind bereits eingeschlossen, ebenso Beschäftigung. Rotu ja sukupuoli on jo katettu, niin myös työ. Es ist keine arbeitsintensivere Tätigkeit denkbar als eine solche Beschäftigung. Ei voida keksiä työvoimavaltaisempaa työtä kuin tällaisten asioiden parissa tehtävä työ. Illegale Beschäftigung muss in allen Mitgliedstaaten sanktioniert und verboten werden. Pimeä työ on tehtävä rangaistavaksi ja kiellettävä kaikissa jäsenvaltioissa.
 • JobderDas Amt des Verteidigungsministers ist der gefährlichste Job in Deutschland. Saksan puolustusministerinä oleminen on vaarallisin työ maassa.
 • Karrieredie
 • Laufbahndie
 • Lebensunterhaltder
 • StelledieSie muss den Menschen, die Familie, die Arbeit und ein Leben in Würde an die erste Stelle setzen … Sen on asetettava etusijalle yksilö, perhe, työ ja ihmisarvoinen elämä Unseren Arbeitslosen stehen vier Wochen zu Verfügung, in denen sie sich melden und für eine Stelle bewerben können, ohne sich gegen ausländische Arbeitskräfte behaupten zu müssen. Yhteisön työttömällä on neljä viikkoa aikaa ilmoittautua ja ottaa vastaan työ ennen kuin ulkomaiset työnhakijat voivat hakea kyseistä työpaikkaa. Aber Sie wissen so gut wie ich, dass diese Arbeit natürlich nur dann geleistet und ordentlich geleistet werden kann, wenn alle Kolleginnen und Kollegen an dieser Stelle mitmachen. Tiedätte kuitenkin kuten minäkin, että työ voidaan tehdä kunnolla vain, jos kaikki jäsenet puhaltavat yhteen hiileen.
 • TatdieDiese Arbeit endet in der Tat. Sie hat aber noch nicht das von uns gewünschte Stadium erreicht. Tämä työ on todellakin päättymässä, mutta se ei ole saavuttanut haluamaamme vaihetta. Sie hat sie gut gemacht, und fast alle Beteiligten, sowohl innerhalb der Union als auch seitens der Bewerberstaaten, erkennen an, daß tatsächlich gute Arbeit geleistet wurde. Se teki sen hyvin, ja lähes kaikki tunnustavat, niin unionissa kuin ehdokasvaltioissakin, että tämä työ on todellakin hyvin tehty.
 • WerkdasEs handelt sich um ein kompliziertes, komplexes und wie ich fürchte wenig funktionales Werk. Se on monimutkainen ja monitahoinen työ, mutta pelkään pahoin, että myös hyödytön työ.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja