ViihdeReseptitHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan uutinen käännös suomi-saksa

 • Nachrichtdie
  Ich denke, dies ist eine gute Nachricht für uns alle. Tämä on mielestäni kaikille hyvä uutinen. Diese Nachricht stimmt mich zuversichtlich. Tämä uutinen tuotti minulle suurta iloa. Man könnte meinen, dies sei eine positive Nachricht. Voimme kai sanoa, että tämä on positiivinen uutinen.
 • Kunde Zeitungdie
 • Nachrichten
  Es scheint sich immer um schlechte Nachrichten zu handeln. Se tuntuu aina olevan huono uutinen. Das sind gute Nachrichten für den Steuerzahler. Veronmaksajalle tämä on hyvä uutinen. Es sind gute Nachrichten für unsere Volkswirtschaft und gute Nachrichten für unsere Zukunft. Se on hyvä uutinen taloutemme ja tulevaisuutemme kannalta.
 • Neuesdas
  Sie sehen, der regulative Urlaub ist nichts Neues. Näette, että sääntelyloma ei ole uutinen. Aus diesem Grunde ist Ihr Widerstand gegen das schwedische Sozialmodell für mich nichts Neues. Näin ollen se, että te vastustatte Ruotsin sosiaalista mallia, ei ole minulle mikään uutinen. Der geplante Besuch von Abgeordneten des Europäischen Parlaments in Indien Anfang des nächsten Monats ist etwas ganz Neues. On erinomainen uutinen, että Euroopan parlamentin jäsenet suunnittelevat ensi kuun aluksi vierailua Intiaan.
 • Neuigkeitdie
  Diese Abnahme ist eine ermutigende Neuigkeit. Tämä vähentyminen on rohkaiseva uutinen. Ich bin mir nicht sicher, ob dies wirklich eine große Neuigkeit ist, aber es ist auf jeden Fall eine Tatsache. En ole varma onko tämä mikään uutinen, mutta näin kuitenkin on asian laita. Die anhaltende Abnahme ist eine gute Neuigkeit, aber es sind noch immer zu viele. Jatkuva vähentyminen on hyvä uutinen, mutta luku on yhä liian suuri.
 • Neuigkeiten
  Das sind gute Neuigkeiten für die Kommission und gute Neuigkeiten für unser Parlament. Se on hyvä uutinen komissiolle ja hyvä uutinen Euroopan parlamentille. Dies sind natürlich wunderbare Neuigkeiten. Tämä on luonnollisesti ihana uutinen. Das sind großartige Neuigkeiten für die Sache der Freiheit. Tämä on loistava uutinen vapaudelle.
 • Notizdie

Sanan uutinen määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja