ReseptitNauris.fiBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan uutinen käännös suomi-saksa

 • Nachrichtdie
  Damals sprach man von einer guten Nachricht, obwohl sie ebenso Besorgnis erregend war wie die Nachricht über 34 Dollar pro Barrel. Silloin puhuttiin hyvästä uutisesta, vaikka uutinen oli yhtä huolestuttava kuin 34 dollarin tynnyrihintaa koskeva uutinen. Die schlechte Nachricht war, dass kein Liberaler auf dem Sitz des Präsidenten saß, aber die gute Nachricht war, dass es ein Belgier war. Huono uutinen oli se, ettei puheenjohtajaksi valittu liberaalia, mutta hyvä uutinen oli se, että hän oli belgialainen. Ich denke, dies ist eine gute Nachricht für uns alle. Tämä on mielestäni kaikille hyvä uutinen.
 • Kunde Zeitungdie
 • Nachrichten
  Es sind gute Nachrichten für unsere Volkswirtschaft und gute Nachrichten für unsere Zukunft. Se on hyvä uutinen taloutemme ja tulevaisuutemme kannalta. Ich bin der Meinung, das wären gute Nachrichten für die Menschen in Portugal, und ich denke, das wären auch gute Nachrichten für die Europäische Union. Uskon, että se olisi hyvä uutinen Portugalin kansalle ja se olisi hyvä uutinen myös Euroopan unionille. Es scheint sich immer um schlechte Nachrichten zu handeln. Se tuntuu aina olevan huono uutinen.
 • Neuesdas
  Sie sehen, der regulative Urlaub ist nichts Neues. Näette, että sääntelyloma ei ole uutinen. Aus diesem Grunde ist Ihr Widerstand gegen das schwedische Sozialmodell für mich nichts Neues. Näin ollen se, että te vastustatte Ruotsin sosiaalista mallia, ei ole minulle mikään uutinen. Der geplante Besuch von Abgeordneten des Europäischen Parlaments in Indien Anfang des nächsten Monats ist etwas ganz Neues. On erinomainen uutinen, että Euroopan parlamentin jäsenet suunnittelevat ensi kuun aluksi vierailua Intiaan.
 • Neuigkeitdie
  Diese Abnahme ist eine ermutigende Neuigkeit. Tämä vähentyminen on rohkaiseva uutinen. Ich bin mir nicht sicher, ob dies wirklich eine große Neuigkeit ist, aber es ist auf jeden Fall eine Tatsache. En ole varma onko tämä mikään uutinen, mutta näin kuitenkin on asian laita. Die anhaltende Abnahme ist eine gute Neuigkeit, aber es sind noch immer zu viele. Jatkuva vähentyminen on hyvä uutinen, mutta luku on yhä liian suuri.
 • Neuigkeiten
  Das sind gute Neuigkeiten für die Kommission und gute Neuigkeiten für unser Parlament. Se on hyvä uutinen komissiolle ja hyvä uutinen Euroopan parlamentille. Dies sind natürlich wunderbare Neuigkeiten. Tämä on luonnollisesti ihana uutinen. Das sind großartige Neuigkeiten für die Sache der Freiheit. Tämä on loistava uutinen vapaudelle.
 • Notizdie

Sanan uutinen määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja