BlogitVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan vähän käännös suomi-saksa

 • etwas
  – Herr Präsident! Etwas weniger Betrug hier, etwas mehr Betrug dort! Arvoisa puhemies, vähän vähemmän petoksia siellä, vähän enemmän täällä. Etwas mehr Entschlossenheit ist vonnöten. Täytyy olla vähän enemmän päättäväisyyttä. Entschuldigen Sie bitte, dass ich etwas spät bin. Olen pahoillani, että olen vähän myöhässä.
 • wenig
  Es gibt sehr wenige, ganz wenige Gründe, für die es sich zu sterben lohnt. On todella vähän, poikkeuksellisen vähän asioita, joiden takia kannattaa kuolla. Geschehen ist allerdings zu wenig; ich sage nicht etwa, daß nichts geschehen ist, aber es ist zu wenig geschehen. On kuitenkin tapahtunut liian vähän, en sano, ettei ole tapahtunut mitään, mutta on tapahtunut liian vähän. Lassen Sie uns offen sein: sehr wenig. Olkaamme rehellisiä - hyvin vähän.
 • ein bisschen
  Das ist, denke ich, ein bisschen zu viel. Mielestäni se on vähän liikaa. 83 % gaben an, dass sie ein bisschen oder sogar nur sehr wenig informiert seien. Vastaajista 83 prosenttia sanoi tietävänsä vähän tai erittäin vähän. Da könnten wir ja auch mal ein bisschen intelligenter werden. Siinä suhteessa voisimme jo viisastua vähän.
 • ein wenig
  Das scheint mir ein wenig übertrieben! Minusta tämä tuntuu vähän ylimitoitetulta! Ich werde sogar ein wenig idealistisch bleiben. Säilytän jopa vähän idealismiani. Ich finde das ein wenig unpassend. Minusta se on vähän sopimatonta.
 • bisschen
  Das ist, denke ich, ein bisschen zu viel. Mielestäni se on vähän liikaa. 83 % gaben an, dass sie ein bisschen oder sogar nur sehr wenig informiert seien. Vastaajista 83 prosenttia sanoi tietävänsä vähän tai erittäin vähän. Da könnten wir ja auch mal ein bisschen intelligenter werden. Siinä suhteessa voisimme jo viisastua vähän.
 • ein paar
  Für die hier anwesenden Kollegen habe ich dem, was ich vor ein paar Wochen gesagt habe, nur wenig hinzuzufügen. Täällä oleville kollegoille minulla on vain vähän lisättävää siihen, mitä sanoin useita viikkoja sitten. Ein paar andere kommen noch dazu, die marginale Atomstromanteile haben. Tämä merkitsee, että kansainvälisellä tasolla ydinenergialla on vain vähän tai ei ollenkaan vaikutusta. Obwohl wir dies vor ein paar Wochen während des Dialogs ganz nachdrücklich zur Sprache gebracht haben, war er damals trotzdem noch ein wenig zögerlicher. Vaikka me esitimme selväsanaisesti kantamme tähän vuoropuhelussa muutama viikko sitten, hän oli tuolloin vähän epäröivämpi. Olenkin mielissäni siitä, että asia on nyt esitetty paljon selvemmin.
 • einigemonikko
  Einige großzügige Geister, doch sehr wenige. Joku antelias sielu, mutta niitä on vähän. Einige sagen vielleicht, dies sei zu wenig und komme zu spät. Voitaisiin sanoa, että teette liian vähän liian myöhään. Einiges war möglich, aber nur sehr wenig. Jotain oli mahdollista tehdä, mutta vain hyvin vähän.
 • irgendwie
  Irgendwie muß es uns gelingen, das Wenige, das wir erreicht haben, zu potenzieren. Jollain tapaa osaamme kai hyödyntää sen vähän, mitä olemme onnistuneet saavuttamaan.
 • kaum
  Zehn Jahre später hat sich kaum etwas geändert. Kymmenen vuotta myöhemmin vain vähän on muuttunut. Trotzdem passiert in dieser Hinsicht kaum etwas. Siltikin asian eteen tehdään hyvin vähän. Doch bis jetzt hat es kaum Fortschritte gegeben. Edistystä on kuitenkin tapahtunut toistaiseksi vain vähän.
 • welchedie
  Als Beispiel möchte ich die Abänderung 4 erwähnen, durch welche die Erwägung 26 gestrichen werden soll. Haluaisin käsitellä vähän tarkemmin esimerkiksi tarkistusta 4, jonka tarkoituksena on poistaa johdanto-osan 26 kappale. In Ihrer Rede kam meinem Empfinden nach auch zu wenig zum Ausdruck, welche Anreize sowohl auf europäischer als auch auf einzelstaatlicher Ebene gegeben werden könnten. Olen myös sitä mieltä, että puheenvuorossanne viitataan liian vähän aloitteisiin, joita voitaisiin tehdä sekä Euroopassa että jäsenvaltioissa. In Kürze wird sich uns eine erste und ausgezeichnete Gelegenheit bieten festzustellen, welches der beiden Gesichter das wahre ist. Vähän ajan kuluttua meillä on ensimmäinen ja erinomainen tilaisuus saada selville, kumpi näistä kahdesta kasvosta on todellinen.

Sanan vähän määritelmät

Esimerkit

 • Minulla oli vain vähän rahaa tilillä.
 • Perinteisellä lankapuhelimella ja nykyaikaisella älypuhelimella on vähän yhteistä.
 • Kiireiset vanhemmat järjestivät perheelle vähän yhteistä aikaa.
 • Hänen tuttavallisuutensa on vähän kiusallista

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja