HoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeReseptitTietovisat

Sanan vaalia käännös suomi-saksa

 • fördern
  Durch ihren Zusammenschluss haben sich die 25 Mitgliedstaaten entschieden, an diesen Werten festzuhalten und sie zu fördern. Liittymällä yhteen 25 jäsenvaltiota päättivät vaalia ja edistää näitä arvoja. Es wird das Recht der Staaten, Maßnahmen für den audiovisuellen Sektor anzunehmen und ihre audiovisuelle Industrie zu fördern, anerkannt. Yleissopimuksessa tunnustetaan valtioiden oikeus omaksua erilaisia audiovisuaalipolitiikkoja sekä vaalia oman maan audiovisuaalialan teollisuutta.
 • hegen
  Diesen Beschluss müssen wir hegen und pflegen, und ich hoffe, er wird auch umgesetzt. Meidän pitää vaalia tätä päätöstä, ja toivon, että se myös toteutetaan.
 • nährenWir haben die wichtige Pflicht, sie zu nähren und zu gewährleisten, dass sie immer und überall angewendet werden. Meidän tärkeä tehtävämme on vaalia ja valvoa niiden toteuttamista aina ja kaikkialla.
 • pflegen
  Diesen Beschluss müssen wir hegen und pflegen, und ich hoffe, er wird auch umgesetzt. Meidän pitää vaalia tätä päätöstä, ja toivon, että se myös toteutetaan. Sie müssen das Recht haben, ihre eigene Sprache, das Kurdische, zu sprechen sowie ihre Traditionen und ihre Kultur zu pflegen. Heillä on oltava oikeus käyttää omaa kurdin kieltään ja vaalia perinteitään ja kulttuuriaan. In der Europäischen Union neigen wir dazu, Demokratie als etwas ganz Gewöhnliches zu betrachten, dass man nicht pflegen muss. Meillä Euroopan unionissa on taipumus pitää demokratiaa jonakin varsin arkipäiväisenä, jota ei tarvitse vaalia.
 • wertschätzen

Sanan vaalia määritelmät

 • pitää arvossa, pitää huolta

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja