ViihdeHoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat

Sanan vaihtoehto käännös suomi-saksa

  • AlternativedieBiobrennstoffe sind keine saubere Alternative. Biologiset polttoaineet eivät ole ympäristöä säästävä vaihtoehto. Ist Dezentralisierung eine bessere Alternative? Onko hajauttaminen parempi vaihtoehto? So dramatisch ist die Alternative! Vaihtoehto on siis näin dramaattinen.
  • AuswahlderDie zweite Alternative besteht in der Auswahl eines anderen Verkehrsträgers für den Güterverkehr. Toinen vaihtoehto on valita toinen kuljetusmuoto rahtiliikenteelle.
  • OptiondieDer Terrorismus ist eine Option: eine verabscheuungswürdige, feige und grausame Option. Terrorismi on vaihtoehto: halveksittava, pelkurimainen ja raaka vaihtoehto. Diese Option ist unzureichend. Tämä vaihtoehto on riittämätön. Stillstand kann keine Option sein. Paikallaan odottaminen ei voi olla vaihtoehto.
  • WahldieTreffen Sie die richtige Wahl. Antakaa itsellenne parempi vaihtoehto. Das ist die einzige Wahl, die wir haben. Tämä on meille ainut vaihtoehto. Da hat man keine Wahl, das ist zur Notwendigkeit geworden. Se ei ole vaihtoehto, vaan siitä on tullut välttämättömyys.

Sanan vaihtoehto määritelmät

Esimerkit

  • Siinä tilanteessa ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin suostua.
  • Tuohon leikkiin en lähde! -Ei ole paljon vaihtoehtoja!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja