HoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatReseptit

Sanan vain käännös suomi-saksa

 • nurWenn wir nur einen Dialog mit den Bürgern hätten. Jos meillä vain olisi kansalaisvuoropuhelua. Wir nutzen sie nur und sind lediglich die Pächter. Ihmiset vain käyttävät niitä, olemme vain vuokralaisia. Ich habe nur die letzten 10 Worte gehört. Kuulin vain viimeiset kymmenen sanaa.
 • bloßHier besteht nicht ein bloßer semantischer Unterschied. Liukuminen ei ole vain semanttista. Die Erweiterung ist nicht bloß eine moralische Verpflichtung. Laajentuminen ei ole vain moraalinen velvollisuus. Es ist ja bloß das Geld der Steuerzahler, das wir ausgeben. Kysehän on vain veronmaksajien rahoista.
 • lediglichWir nutzen sie nur und sind lediglich die Pächter. Ihmiset vain käyttävät niitä, olemme vain vuokralaisia. Aber geht es hier lediglich um eine Aktualisierung? Onko kuitenkaan kyse vain ajankohtaistamisesta? Es wird lediglich um etwa 10 % steigen. Se kasvaa vain noin 10 prosenttia.
 • allein
  Der Gipfel allein gibt einen Weg vor. Huippukokouksessa näytetään vain tietä. Das können Sie doch nicht allein entscheiden. Ette voi vain päättää sitä itse. Einzig und allein die Italiener wurden nicht entschädigt. Vain italialaiset eivät ole saaneet pakkotyöstä korvausta.
 • ausschließlich
  Die dritte Phase betrifft ausschließlich uns. Kolmas vaihe liittyy vain meihin. Es ist aber auch nicht ausschließlich eine Frage der Kompetenz. Siinä ei myöskään ole kyse vain pätevyydestä. Und wie ich sagte, ausschließlich im bilateralen Bereich. Ja, kuten sanoin, vain kahdenkeskisissä asioissa.
 • einfach
  Es wurde einfach so weiter gemacht wie bisher. Unioni vain jatkaa toimintaansa kaikesta huolimatta. Diese wird offenbar einfach vorausgesetzt. Niin ilmeisesti vain oletetaan olevan. Es muss einfach mehr getan werden. Meidän on vain tehtävä enemmän.
 • erstAber das wird sich erst noch zeigen müssen. Meidän täytyy nyt vain odottaa. Es handelt sich um ein äußerst missverstandenes Konzept. Luonnon monimuotoisuuden käsite ymmärretään yleisesti vain erittäin heikosti. Bisher haben wir erst den Anfang erlebt. Toistaiseksi olemme nähneet vain alun.
 • los
 • schier

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja