ViihdeTietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan vakuutus käännös suomi-saksa

  • Versicherungdie
    Wenn ein Haus abbrennt, muss der Eigentümer eben eine Versicherung haben. " Omistajien pitää vain ottaa vakuutus siltä varalta, että talo palaa." Das Problem besteht nicht nur darin, daß das eine teure Versicherung ist. Ongelma ei ole vain se, että kyseessä on kallis vakuutus. In meinem Heimatland haben wir das System einer obligatorischen Versicherung. Minun maassani on tällainen järjestelmä: pakollinen vakuutus.
  • Eidder
  • Lebensversicherungsvertragder
  • ZusicherungdieGenau dies ist in der Vergangenheit mit der diesbezüglichen offiziellen Zusicherung der chinesischen Behörden geschehen. Aiemmin on toimittu juuri näin, ja toiminnalle on saatu Kiinan viranomaisten asiaankuuluva virallinen vakuutus. Diese Zusicherung betrifft die Aufnahme von Aspartam über einen längeren Zeitraum sowie die Aufnahme der Antibiotika Nizin und Natamycin. Tämä vakuutus koskee aspartaamin pitkäaikaista saantia sekä antibioottisten nisiinin ja natamysiinin saantia. Ich denke, dass wir die Zusicherung des Rats brauchen, dass er die Gemeinschaftsmethode auch bei diesem zweiten Paket zur wirtschaftspolitischen Steuerung anwenden wird. Mielestäni meillä on myös oltava neuvoston vakuutus siitä, että se aikoo myös soveltaa yhteisömenettelyä tässä toisessa talouden ohjauspaketissa.

Sanan vakuutus määritelmät

  • onnettomuuden tms. varalta tehtävä sopimus vahinkojen tasaamiseen erikoistuneen laitoksen kanssa siitä, että laitos riskin toteutuessa korvaa aiheutuneen vahingon

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja