TV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan velvollisuus käännös suomi-saksa

  • Pflichtdie
    Die Pflicht der Erinnerung ist ein dringendes Gebot. Velvollisuus muistaa on hyvin tärkeä velvollisuus. Ich pflichte Ihnen bei, dass wir eine moralische Pflicht haben zu helfen. Olen kanssanne samaa mieltä siitä, että meillä on moraalinen velvollisuus auttaa. Europa hat die Pflicht, eine Vorbildrolle zu übernehmen. Euroopalla on velvollisuus näyttää esimerkkiä.
  • Verpflichtungdie
    Die Erweiterung der Union ist eine historische Verpflichtung. Unionin laajentuminen on historiallinen velvollisuus. Die Erweiterung ist nicht bloß eine moralische Verpflichtung. Laajentuminen ei ole vain moraalinen velvollisuus. Wir tragen eine kollektive Verpflichtung, Ergebnisse zu erzielen. Meillä on yhteinen velvollisuus tuottaa tuloksia.
  • SchuldigkeitdieIch betrachte das als unsere Pflicht und Schuldigkeit als Demokraten. Mielestäni se on demokraattisten valtioiden moraalinen velvollisuus. Daher haben die Weltgemeinschaft und wir in der Europäischen Union die Schuldigkeit, ja die Pflicht, einzugreifen. Tämän vuoksi kansainvälisellä yhteisöllä ja meillä EU:ssa on velvollisuus, todellakin moraalinen velvollisuus, puuttua asiaan. Natürlich hat der demokratische Rechtsstaat die Pflicht und Schuldigkeit, das organisierte Verbrechen sowie jedweden Betrug zu bekämpfen. Demokraattisen oikeusyhteiskunnan tehtävä ja velvollisuus on luonnollisesti taistella kaikenlaista järjestäytynyttä rikollisuutta ja kaikenlaisia petoksia vastaan.
  • VerantwortungdieUnsere Verantwortung wird darin bestehen, dazu imstande zu sein! Mielestäni meillä on velvollisuus osata toimia toisin! Das ist die gemeinsame Verantwortung von uns allen. Se on meidän kaikkien yhteinen velvollisuus. Mit der Mitgliedschaft geht die Verantwortung einher, eine führende Rolle zu spielen. Jäsenyyden mukana tulee myös velvollisuus näyttää tietä.

Sanan velvollisuus määritelmät

Esimerkit

  • Yrityksen velvollisuutena on maksaa työntekijöille palkat.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja