TV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogitReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan viisas käännös suomi-saksa

 • weiseIch glaube, daß ist eine weise Erkenntnis. Luulen, että se on viisas päätös. Das war eine weise Entscheidung des EuGH. Tämä oli viisas päätös tuomioistuimelta. Ich glaube, daß der Rat, wenn er weise ist, das bei der ersten Lesung beachten wird. Luulen, että jos neuvosto on viisas, sen pitäisi ottaa tämä huomioon ensimmäisessä käsittelyssä.
 • klug
  Das ist sehr klug von Ihnen beobachtet, Herr Fatuzzo. Tämä on hyvin viisas huomio teiltä, jäsen Fatuzzo. Die vom Europäischen Rat gefällte Entscheidung halte ich für sehr klug. Eurooppa-neuvoston päätös on mielestäni viisas. Aus diesem Grund denke ich, war diese Entscheidung äußerst klug und demokratisch. Näin ollen tämä päätös oli mielestäni erittäin viisas ja demokraattinen.
 • scharfsinnig
 • umsichtigWas wir brauchen - und hier wende ich mich direkt an Sie, Herr Kommissar -, ist eine umsichtige Politik und ein kluges Engagement für die europäischen Werften. Se, mitä me tarvitsemme - ja nyt puhuttelen teitä, arvoisa komission jäsen - on viisas politiikka ja eurooppalaisten telakoiden tarkkanäköinen käsittely.
 • vernünftig
  Die Entscheidung von Präsident Pöttering war vernünftig und human. Puhemies Pötteringin ratkaisu oli viisas ja humaani. Meiner Ansicht nach ist der Ansatz der Kommission jedoch eher weniger vernünftig, denn sie hat ein sektorspezifisches Konzept gewählt. Komission lähestymistapa on minusta kuitenkin vähemmän viisas, kun on valittu sektorikohtainen lähestymistapa. Ich hoffe, dass sie rasch umgesetzt werden und deshalb wäre es vernünftig, wenn das Parlament bei der Anzahl der Projekte Zurückhaltung beweisen würde. Toivon, että asiassa päästään nopeasti toteutukseen, siksi pidättyvyys hankkeiden määrässä olisi tältä parlamentilta viisas teko.
 • vorsichtig
 • WeisedieIch glaube, daß ist eine weise Erkenntnis. Luulen, että se on viisas päätös. Das war eine weise Entscheidung des EuGH. Tämä oli viisas päätös tuomioistuimelta. Ich glaube, daß der Rat, wenn er weise ist, das bei der ersten Lesung beachten wird. Luulen, että jos neuvosto on viisas, sen pitäisi ottaa tämä huomioon ensimmäisessä käsittelyssä.

Sanan viisas määritelmät

Esimerkit

 • Viisas ihminen on omasta mielestään viisas tai nero, mutta muiden mielestä hullu tai taiteilija.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja