ViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan yksityiskohta käännös suomi-saksa

  • DetaildasEs war irreführend, dass dieses wesentliche Detail unterschlagen wurde. Harhaanjohtamista oli se, että tämä olennainen yksityiskohta jätettiin sanomatta. Im übrigen ist das Wort "Detail" an sich, zumindest im Französischen, nicht verkleinernd. Sitä paitsi sana " yksityiskohta" sinänsä ei ole ainakaan ranskan kielessä vähättelevä. Für die Sozialdemokraten ist dieser Änderungsantrag kein nebensächliches Detail, nur ein Problem der Frau. Sosialistien mielestä tarkistus ei ole vähäinen yksityiskohta, pelkkä naisten ongelma.
  • EinzelheitdieZweite Einzelheit: Die Unterstützung für Nutzer mit niedrigem Einkommen und für benachteiligte Nutzer sowie für gelegentliche Nutzer. Toinen yksityiskohta: tuen antaminen vähätuloisille käyttäjille ja muita huonommassa asemassa oleville käyttäjille sekä satunnaisille käyttäjille.
  • Aspektder
  • Bezugder
  • Hinsichtdie
    Dabei handelt es sich um ein kleines, aber konkretes Detail, dessen Förderung wichtig ist, damit die jungen Menschen in dieser Hinsicht keine Probleme bekommen. Se on pieni mutta konkreettinen yksityiskohta, jota on tärkeää edistää, jotta nuorilla ei ole ongelmia sen suhteen.

Sanan yksityiskohta määritelmät

  • yksittäinen seikka tai osa, tarkasti tarkasteltuna havaittava asia, tyypillisesti pieni

Esimerkit

  • paneutua yksityiskohtiin

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja