BlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatViihde

Sanan anteeksi käännös suomi-viro

  • vabandustPalun vabandust kõigilt, kes sõna ei saanud! Pyydän anteeksi kaikilta, jotka eivät saaneet puheenvuoroa. Vabandust, unustasin mainimast midagi olulist. Anteeksi, mutta unohdin vielä erään tärkeän asian. Ma palun vabandust hr Romagnolilt, kes meile äsja kõneles. Pyydän anteeksi Luca Romagnolin puolesta. Kuulimme äsken hänen puheenvuoronsa.
  • vabandageVabandage mind väga, kuid see muudaks asjad liiga kergeks. Suokaa anteeksi, mutta tuo on asioiden liikaa yksinkertaistamista. Vabandage mind, kui see tundub praegusel ajal vähetähtis asjaolu. Suokaa anteeksi, jos se vaikuttaa mitättömältä seikalta näinä aikoina. Vabandage, et ma seda ütlen, aga me ei saa seda lubada. Pyydän anteeksi, mutta me emme voi antaa tämän tapahtua.
  • andeksAustatud juhataja, andke palun mulle andeks! Arvoisa puhemies, toivon teidän antavan minulle anteeksi. Palun andke mulle selline ütlus andeks. Suokaa anteeksi tämä huomautus. Andke meile andeks, kui me otsustame teie üle teie senise töö põhjal. Pyydämme anteeksi, että arvioimme teitä saavutustenne perusteella.
  • andestustMe palume slovaki ja tšehhi rahvalt selle pärast andestust. Pyydämme tätä anteeksi Slovakian ja Tšekin kansoilta.
  • sorry
  • vabandaJa ma ei vabanda sellepärast, et seda tegin. En pyydä anteeksi sitä, että tavoittelin tätä. Probleem ei ole selles, et te ei vabanda. Kysymys ei ole siitä, että ette pyydä anteeksi. 1995. aastal vabandas tolleaegne peaminister hr Murayama samuti avalikult sundprostituutide ees Teise maailmasõja lõpust 50 aasta möödumise tähistamise puhul. Vuonna 1995 tuolloinen pääministeri Murayama pyysi myös lohtunaisilta julkisesti anteeksi toisen maailmansodan päättymisen 50. vuosipäivänä.

Sanan anteeksi määritelmät

Esimerkit

  • Anteeksi, että tönäisin sinua! Anteeksi, olen pahoillani!
  • Anteeksi, missä on kirjasto?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja