BlogitTietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan johdosta käännös suomi-viro

  • pärastAustatud juhataja! Minu fraktsioon avaldab sügavat kahetsust vang Orlando Zapata surma pärast. Arvoisa puhemies, ryhmäni on syvästi pahoillaan Orlando Zapata nimisen vangin kuoleman johdosta. Härra Vanhecke sai selle kohtukutse kaks päeva pärast erakonna juhi kohast loobumist. Frank Vanhecke sai haasteen kaksi päivää sen jälkeen, kun hän oli luopunut puolueensa johdosta. (Pärast proua Weileri märkusi luges juhataja ette kodukorra artikli 45 lõike 2 sätted.) (Puhemies luki Barbara Weilerin esittämien huomautusten johdosta ääneen työjärjestyksen 45 artiklan 2 kohdan.)
  • tänuSelle eest väärib ta meie tänu. Hän ansaitsee tämän johdosta kiitokset. Tahan seda rõhutada ja selle eest teile tänu avaldada! Tätä haluan painottaa ja kiittää teitä sen johdosta. Hr Van Hecke on koostanud suurepärase raporti, mille eest võlgneme talle tänu. Johan Van Hecke on laatinut erinomaisen mietinnön, jonka johdosta hän ansaitsee kiitoksemme.
  • tõttuSeetõttu olete austuse ära teeninud. Sen johdosta teille osoitetaan syystäkin kunnioitusta. Seetõttu tunnustan tehtud tööd ja kinnitan oma poolthäält. Esitän siis kiitokseni tehdyn työn johdosta ja vahvistan äänestäneeni sen puolesta. Need asjad juhtusid aga mõnede meie kontrollile allumatute tektooniliste jõudude tõttu. Nuo asiat eivät kuitenkaan tapahtuneet joidenkin hallintamme ulkopuolella olevien tektonisten voimien johdosta.

Sanan johdosta määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja