ViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppiTietovisatReseptit

Sanan joten käännös suomi-viro

  • mistõttuKeegi ei ole vastu, mistõttu võime hääletada. Kukaan ei vastustanut, joten voimme äänestää. Me ei taha, et midagi sellist juhtuks, mistõttu peame nüüd tegutsema. Sitä emme halua, joten ryhtykäämme nyt toimiin. Tean, et olete Itaalia päritolu, mistõttu tänan veel kord. Tiedän teidän olevan syntyperältänne italialainen, joten kiitos vielä kerran.
  • nii etNii et milline on siis praegune asjade seis? Joten miten asiat ovat tänään? Nii et tormake siin, kuidas tahate! Joten kiirehtikää täällä miten haluatte. Nii et oleme selles osas väga aktiivsed olnud. Joten olemme olleet siinä hyvin aktiivisia.
  • niisiisNiisiis ei ole te neile mitte mingisugust teenet osutanud. Joten heidän asemaansa te ette ole parantanut. Niisiis on mul teile üks palve, lugupeetud José Manuel Barroso. Joten minulla on yksi kysymys teille, arvoisa puheenjohtaja Barroso. Niisiis saavutas Euroopa Parlament täna tasakaalu. Joten parlamentti on tänään saanut aikaan tasapainon.
  • sellepärastTean seda sellepärast, et olen üks neist. Olen yksi heistä, joten olen tästä sen vuoksi tietoinen. SkyEurope oli noteeritud äriühing ja sellepärast on meil tema kohta rohkem informatsiooni. SkyEurope oli pörssiyhtiö, joten meillä oli siitä enemmän tietoja. Kas sellepärast, et keegi ei ole siiani veel tegutsenud ja see pealkiri viitab enesekriitikale? Siksikö, ettei kukaan ole vielä ryhtynyt toimiin, joten otsikosta paljastuu hienoinen itsekritiikki?

Sanan joten määritelmät

Esimerkit

  • Alkoi sataa, joten en lähtenytkään kävelylle.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja