ViihdeReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan luonne käännös suomi-viro

  • iseloom
    Küsimuse rahvusvaheline iseloom nõuab kooskõlastatud Euroopa meetmeid. Asian kansainvälinen luonne edellyttää EU:lta yhtenäistä toimintaa. Nende iseloom nõuab ELi territoriaalse ühtekuuluvuse eeskirjade rakendamist. Niiden luonne vaatii, että niihin sovelletaan EU:n alueellista yhteistyötä koskevia sääntöjä. Kõnealuste piirkondade geokultuuriline iseloom on ainulaadne ressurss ja samas ebasoodne. Näiden alueiden geokulttuurinen luonne on samalla sekä ainutlaatuinen voimavara että haitta.
  • loomus
    Ent vaidleksin vastu väitele, et ülalpidamiskohustustel tervikuna on vastandlik loomus. Väittäisin kuitenkin, että kokonaisuutena ajatellen elatussuhteiden luonne on hyvin monimutkainen. Selle pöördumatu loomus tähendab, et õigusemõistmise vigasid, mis on igas õigussüsteemis vältimatud, ei saa enam parandada. Sen peruuttamaton luonne tarkoittaa, että vääriä tuomioita, jotka ovat väistämättömiä kaikissa oikeusjärjestelmissä, ei voida korjata.
  • natuur

Sanan luonne määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja