TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan melko käännös suomi-viro

  • kaunisHetkel on olukord riikide võlakirjade turul kaunis vaikne, kuid see võib muutuda iga hetk. Valtion joukkovelkakirjamarkkinoilla on nyt melko hiljaista, mutta tilanne voi muuttua milloin tahansa.
  • õigeÜks viimane märkus: küsimuste osas leian ma meie võetava kursi üsna õige olevat. Ja lopuksi: kysymysten osalta pidän valitsemaamme suuntaa melko hyvänä. Igatahes olen ma seisukohal, et kõige puhul elektroonilise hääletuse korraldamise poliitika töötas päris hästi. Joka tapauksessa olen sitä mieltä, että ”sähköinen äänestys kaikesta” -politiikka toimi melko hyvin. Paljud eurooplased võivad arvata, et üldjoontes on valikud õiged, kuid aeglased ja mitte väga kaugeleulatuvad. Monet eurooppalaiset saattavat ajatella, että valinnat ovat oikean suuntaisia, mutta hitaita ja melko kunnianhimottomia.
  • pärisMa olen päris kindel, et see on "ülemaailmne”. Olen melko varma siitä, että se on ”global”. Tõesti peaksime päris suurt uhkust tundma. Meidän pitäisi tosiaan olla melko ylpeitä. Me oleme neid päris kaua aega oodanud. Olemme odottaneet niitä jo melko pitkään.
  • üsnaMeie suhtlemine on üsna intensiivne. Meidän välinen vuorovaikutus on melko tiivistä. Üsna tõenäoliselt saab selleks Tony Blair. Presidentiksi valitaan melko todennäköisesti Tony Blair. Ent ta on ikkagi veel üsna üksi. Hän on kuitenkin vielä melko lailla yksin.

Sanan melko määritelmät

Esimerkit

  • Suomi on pinta-alaltaan melko iso maa.
  • Melko hyvin sijoituttu!

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja