TietovisatViihdeBlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan tuoda käännös suomi-viro

  • toomaSaksamaa ei peaks tooma niisuguseid töötajaid kolmandatest riikidest. Saksalla ei ole mitään syytä tuoda tällaista työvoimaa kolmansista maista. Energiapöörde edendamiseks peame tooma elektrit Põhja-Saksamaalt Austriasse. Energiasuuntauksen muuttaminen kuitenkin edellyttää, että voimme tuoda sähköä Pohjois-Saksasta Itävaltaan. Soovin öelda, et Saksamaa ei pea tooma oskustööjõudu kolmandatest riikidest sisse. Haluaisin sanoa, että Saksan ei tarvitse tuoda pätevää työvoimaa kolmansista maista.
  • importimaSee tähendab, et me oleme sunnitud importima. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on pakko tuoda lihaa. Vaidlustaksin selle peamiselt seepärast, et peame peaaegu kogu vajamineva maagaasi importima. Minä asetan tämän asian kyseenalaiseksi, koska maakaasu pitää lähes kokonaan tuoda muualta. Arvestades, et inimesed suitsetavad sellest hoolimata, ei saa ma aru, miks peame tubakat importima selle asemel, et seda siin ise kasvatada. Koska ihmiset jatkavat tupakointia joka tapauksessa, en käsitä, miksi meidän pitäisi tuoda tupakkaa sen sijaan, että viljelisimme sitä täällä itse.
  • sisse vedama

Sanan tuoda määritelmät

  • kuljettaa jollekulle tai johonkin paikkaan jotakin jostakin toisesta paikasta

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja