ViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatReseptitBlogit

Sanan ymmärtää käännös suomi-viro

  • mõistmaTe peate mõistma, kui oluline see on! On erittäin tärkeää ymmärtää tämän kohdan merkitys. Isegi teie peaksite seda mõistma; see ei ole keeruline! Jopa teidän pitäisi ymmärtää tämä; se ei ole vaikeaa! Veelgi keerulisem on panna meie kodanikud seda mõistma. Kansalaisten on vielä vaikeampi ymmärtää tätä.
  • aru saamaSee on kollektiivne ülesanne ja me peame sellest nüüd aru saama. Tämä on yhteinen tehtävä, ja meidän pitää ymmärtää se. Selline maffiavastane spetsialist nagu hr Fava peaks olema suuteline sellest aru saama, see ei ole keeruline, ka tema peaks sellest aru saama. Jäsen Favan kaltaisen ammattimaisen mafian vastustajan pitäisi ymmärtää tämä. Se ei ole vaikeaa, myös hänen pitäisi tämä ymmärtää. Kahtlemata on Leedu ühiskond üldiselt konservatiivne ja me peaks sellest aru saama. Liettualainen yhteiskunta on epäilemättä yleisesti ottaen hyvin konservatiivinen, ja meidän pitäisi ymmärtää tämä.
  • aru saadaEks üritage siis sellest aru saada! Tätä voi olla vaikea ymmärtää. Ka minul on sellest raske aru saada. Minunkin on vaikea ymmärtää sitä. Täiskasvanu võib sellest aru saada, aga laps mitte. Aikuinen saattaisi tämän vielä ymmärtää, mutta lapsi ei.
  • käsitama
  • taipamaMeie ühine vääring, euro, kujutab jätkuvalt meie arengu seisukohast olulist vahendit, ning need, kelle arvates seda kahtluse alla seada võib, peavad taipama, et jääme oma kursile kindlaks. Yhteinen rahamme, euro, on vastedeskin kehityksemme merkittävä veturi, ja niiden, joiden mielestä se voidaan kyseenalaistaa, täytyy ymmärtää, että pidämme kiinni linjastamme.

Sanan ymmärtää määritelmät

  • tajuta tai käsittää jokin teksti, puhe tai argumentti
  • suoda ymmärrystä, tajuta tekijän motiiveja ja sitä kautta suvaita tekoja (jollakin tasolla

Esimerkit

  • Kuvio on tietenkin paljon monimutkaisempi kuin Aspden antoi ymmärtää.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja