ReseptitViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan smuk käännös tanska-ruotsi

  • vacker
    Strasbourg är förvisso en vacker stad.Strasbourg er afgjort en smuk by. Fagra ord, höga ambitioner, en vacker vision.Smukke ord, smukke ambitioner, en smuk vision. Och vilken vacker kvinna är inte Roth-Behrendt!Hvor er fru Roth-Behrendt dog en smuk kvinde!
  • fagerÄr Centerns fagra nya värld så fager?Fager är liden och aldrig har den synts mig så fager förr–åkrarne hvitgule och tunen slagna. Hem vill jag åter rida. (ur Njals saga, översatt av Albert Ulrik Bååth, 1879)
  • finen
    Och på denna Alla hjärtans dag tycker jag det är en fin, enhällig ståndpunkt för rådet, kommissionen och parlamentet tillsammans.Og på denne Valentinsdag forekommer det mig at være en smuk, enig holdning for Rådet, Kommissionen og Parlamentet. Herr talman! Lärdomen från utvecklingsprogrammet ECIP ger oss en fin karikatyr på hur dåligt den europeiska kommissionen fungerar.Hr. formand, analysen af udviklingsprogrammet ECIP er en smuk karikatur af Europa-Kommissionens funktionsvanskeligheder. – Herr talman! Det är en fin tradition att gruppordförandena uppriktigt tackar avgående talmän och därför har jag som de andra gruppledarna före mig begärt ordet.- Hr. formand, det er en smuk tradition, at gruppeformændene takker den afgående formand meget hjerteligt, og derfor bad jeg ligesom de andre gruppeformænd om at få ordet.
  • snygg
    Inte i ett perspektiv på en snygg protektionistisk strategi för marknaderna utan för att bekräfta det internationella samhälle vi kan urskilja.Ikke ud fra en smuk markedsprotektionistisk strategi, men for det verdenssamfund, som vi skimter i det fjerne. Det var en snygg bil du köpte.Var har du köpt de där snygga skorna?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja