HoroskooppiTietovisatBlogitReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan en smule käännös tanska-suomi

 • hieman
  Se herätti jo hieman levottomuutta. Det har allerede fremkaldt en smule uro. Voinko kuitenkin esittää hieman kritiikkiä? Jeg vil imidlertid gerne have lov til at komme med en smule kritik. Äänestyssäännöt ovat hieman ongelmalliset. Stemmereglerne er en smule problematiske.
 • hiukan
  Kaikki kävi hiukan onnettomasti. Det hele er forløbet en smule uheldigt. Ehkä siinä asetetut tavoitteet ovat hiukan vaatimattomammat. De fastsatte mål er måske en smule mere beskedne. Tämän istunnon kulku on hiukan kaoottinen, mutta toivon, että itse laajentumisprosessi ei ole sitä. Dette møde er en smule kaotisk, men jeg håber ikke, at selve udvidelsesprocessen er kaotisk.
 • pikkuisen
  Voisinko ottaa vielä pikkuisen lisää ruokaa."Tätä joukkuetta tulee jopa pikkuisen ikävä" (yle.fiAUTON siisteydessä toimii sama ohjenuora kuin kodin siisteydessä: kun silloin tällöin siivoaa pikkuisen, sotku ei koskaan pääse niin pahaksi, että edessä on ylitsepääsemätön urakka. (hs.fi
 • vähän
  Vain Sapard-varat käytetään loppuun vähän aiottua myöhemmin. Kun pengene til instrumentet Sapard udbetales med en smule forsinkelse. Sitä on vähän, jos haluamme todella ulottaa ponnistuksemme vähän pidemmälle. Det er ikke meget, dersom vi virkelig ønsker at gå en smule videre i vore bestræbelser på dette område. Olemme raottaneet ovea sähköisen rahan käytölle vain vähän avoimemmaksi. Vi har kun åbnet døren for elektroniske penge en smule mere.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja