BlogitViihdeTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisat

Sanan sted käännös tanska-suomi

 • alue
  Mutta mikäpä alue maailmassa olisi säästynyt ongelmilta? Men er der noget sted i verden, som ikke har problemer? Arktinen alue on se paikka planeetalla, jossa ilmastonmuutos näkyy selvimmin. Arktis er det sted på jorden, hvor klimaforandringerne er de mest synlige. Poliisiasiat on ainoa alue, jossa valtioilla on aseellisiin voimiin liittyvä yksityismonopoli. Det eneste sted, hvor staten stadig har et magtmonopol med væbnede styrker, er politiet.
 • paikka
  New York on hyvin erityinen paikka. New York er et ganske særligt sted. Se on monille ihmisille erityinen paikka. Det er et særligt sted for mange mennesker. Sen täytyisi olla todella kukoistava paikka. Det burde være et meget velstående sted.
 • kohta
  159 artiklassa on kohta, joka koskee lainsäädäntöön liittyviä mietintöjä. Artikel 159 omhandler et sted i teksten de lovgivningsmæssige betænkninger. Keskustelu on päättynyt, ja äänestys toimitetaan kohta. Forhandlingen er afsluttet, og afstemningen finder sted om et øjeblik. Vankilat ovat aina heikoin kohta, ne ovat demokratian heikkoja lenkkejä. Fængsler er altid det svageste sted, de svage punkter i et demokrati.
 • paikkakunta
 • seutu
  Kotkan sedulla merellä on hallitseva asema.Tavallisesti sudet viihtyvät asumattomalla seudulla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja