ViihdeTietovisatReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan uden käännös tanska-suomi

 • ilman
  Kukaan ei voi elää ilman suolaa ja sokeria. Uden salt og uden sukker går det ikke. Nec spe, nec metu eli ilman toivoa ja ilman pelkoa. Nec spe, nec metu eller uden håb eller frygt. Emme voisi työskennellä ilman kansalaisjärjestöjä. Vi kunne ikke arbejde uden ngo'erne.
 • -tta
 • paitsi
  Valtuuskunnan jäsenet ovat sitä paitsi varmaankin täällä läsnä. De er i øvrigt uden tvivl til stede hér. Ilman liikennettä talouskin sitä paitsi pysähtyy. For uden transport går økonomien helt i stå. Paitsi, että neuvosto on poissa, se tekee myös päätöksiä parlamenttia kuulematta. Rådet, som desuden er fraværende, tager beslutninger uden at høre Parlamentet.
 • sisällä
  Niitä ilmenee odottamatta, niin EU:n sisällä kuin sen ulkopuolella. De dukker uventet op, både inden for og uden for EU. Poliittiset siteet ASEANin sisällä ja ulkopuolella vahvistuvat. De politiske bånd styrkes også inden for og uden for ASEAN. Maani paikka ei ole Euroopan unionin ulkopuolella, vaan Euroopan unionin sisällä... Mit lands plads er ikke uden for Den Europæiske Union, men derimod inden for Den Europæiske Union ...
 • vailla
  Kuinka monen miljoonan naisen on vielä elettävä vailla oikeuksia ja vapauksia? Hvor mange millioner kvinder skal fortsat leve uden rettigheder og uden frihedsrettigheder? Solidaarisuus vailla kilpailua taas johtaisi pysähtyneisyyteen. Solidaritet uden konkurrence ville medføre stagnation. Tuomitut ovat pääasiassa köyhiä ihmisiä vailla minkäänlaista oikeusapua. De dømte er hovedsagelig fattige uden retshjælp.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja