HoroskooppiTV-ohjelmatViihdeBlogitReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan eelarve käännös viro-suomi

  • budjetti
    Tämän talousarvion teemana on budget for results, tulosten budjetti. Kõnealuse eelarve teemaks on tulemustele keskendunud eelarve. Ohjelman budjetti on 450 miljoonaa euroa. Selle eelarve on 450 miljonit eurot. Ensi vuoden talousarvion teemana on Budget for results, tulosten budjetti. Järgmise aasta eelarve tunnuslause on tulemuste eelarve.
  • kustannusarvio
  • määräraha
    Euroopan komission varaama 60 miljoonan euron määräraha ei riitä. Euroopa Komisjoni pakutav 60 miljoni euro suurune eelarve ei ole küllaldane. Minä myös tuin tarkistusta, jolla Galileon talousarvion yhteydessä siirretään 2 miljoonan euron määräraha toiminnallisesta budjettikohdasta hallinnolliseen budjettikohtaan. Samuti toetasin muudatust, millega Galileo eelarve kontekstis paigutatakse ümber 2 miljoni euro suuruse summa tegevuse eelarverealt haldustegevuse reale. Vuoden 2010 talousarviossa maitoalalle myönnetty 300 miljoonan euron poikkeuksellinen määräraha oli erityisen hyödyllinen maidontuottajille, jotka kärsivät huomattavasti kriisistä. Piimandussektorile oli ELi 2010. aasta eelarves erandkorras eraldatud 300 miljonist eurost kriisi tõttu rängalt kannatanud piimakasvatajatele palju kasu.
  • talousarvio
    Sen talousarvio on talousarvio, jolla tuetaan investointeja. Liidu eelarve toetab investeerimist. Nyt hyväksymämme talousarvio on kriisiajan talousarvio. Eelarve, mille me nüüd vastu võtame, on kriisiaja eelarve. Talousarvio on 950 miljoonaa euroa. Eelarve on 950 miljonit eurot.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja