TietovisatReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatViihde

Sanan ehitus käännös viro-suomi

  • rakennus
    Samassa artiklassa edellytetään, että vuoteen 2020 mennessä 70 prosenttia rakennus- ja purkujätteestä kierrätetään. Sama artikli kohaselt tuleb aastaks 2020 ringlusse võtta 70% ehitus- ja lammutusjäätmetest. • yhdyskuntajätteitä sekä rakennus- ja purkujätteitä koskevat pakolliset kierrätystavoitteet; • Kohustuslikud ringlussevõtu sihtmärgid olmejäätmetele ning ehitus- ja lammutusjäätmetele; Silloin rakennus- tai korjaustöiden toteuttamista ei tarvitsisi odottaa vuosikausia. Nii ei peaks ehitus- või parandustöö teostamiseks aastaid ootama.
  • rakennustaito
  • rakentaminen
    Sitä pitää edellyttää Venäjältä ennen, kuin putken rakentaminen voidaan aloittaa. Venemaalt peaks seda nõudma enne, kui gaasijuhtme ehitus võib alata. Sitten on se toinen ala, joka vaatii uutta ympäristötekniikkaa: rakentaminen. Siis on veel see teine sektor, mis nutab uue keskkonnatehnoloogia järele: ehitus. Alat, joihin tämä vaikutti voimakkaimmin, olivat rakentaminen, maatalous, teollisuustuotanto, kauppa, liikenne ja tietoliikenne. Kõige enam kannatasid ehitus-, põllumajandus-, tööstustootmise, kaubandus-, transpordi ja sidesektor.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja