ReseptitHoroskooppiBlogitViihdeTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan kodanik käännös viro-suomi

  • kansalainenYksikään EU:n kansalainen ei äänestänyt tätä miestä. Mitte ükski Euroopa kodanik ei hääletanud selle mehe poolt. Vaira Vīķe-Freiberga on vakaa EU:n kansalainen. Vaira Vīķe-Freiberga on vankumatu Euroopa kodanik. En usko, että yksikään Euroopan kansalainen voisi sanoa näin. Ma ei usu, et ükski Euroopa kodanik seda iialgi ütleks.
  • kansallinenKansallinen vastarinta on siten oikeutettu: kaikkien kansalaisten oikeus ja isänmaallisten velvollisuus. Nii on rahvuslik vastuseis seaduslik: kõigi kodanike õigus ja patriootide kohustus. Sloveenivähemmistöön kuuluvien Italian kansalaisten tarpeista huolehtiminen on Italian tasavallan kansallinen ja kansainvälinen velvollisuus. Itaalia riigil on oluline sisemaine ja rahvusvaheline kohustus kanda hoolt nende Itaalia kodanike eest, kes kuuluvad sloveenia vähemusse. Se olisi selkeä kannanotto siitä, ettei tämän pidä olla kansallinen asia vaan eurooppalainen, koska tavoitteena on Euroopan kansalaisten turvallisuuden varmistaminen. See annaks selge kinnituse, et tegemist ei saa olla riigisisese küsimusega, vaid see peab olema Euroopa küsimus, mille eesmärk on tagada Euroopa kodanike ohutus.
  • kansallis-
  • kansanSe auttaa varmistamaan kansan tuen ja hollantilaisten maanmiesteni tuen. See aitab meil tagada rahva toetuse ja minu kodumaa Madalmaade kodanike toetuse. Suhtaudun luottavaisesti siihen, että pystymme saamaan aikaan konkreettisia tuloksia sekä EU:n kansalaisten että Brasilian kansan hyväksi. Olen kindel, et suudame saavutada käegakatsutavaid tulemusi nii Euroopa kui ka Brasiilia kodanike jaoks. Odotamme Islannin kansan mielipidettä liittymisestä, jotta voimme ottaa sen myöhemmin huomioon. Ootame nüüd, milline on Islandi kodanike seisukoht ühinemise kohta, et me saaksime sellega edaspidi arvestada.
  • valtakunnan-

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja