VaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitNauris.fi

Sanan koht käännös viro-suomi

 • paikka
  Katu ei ole oikea paikka niille. Tänav ei ole nende jaoks õige koht. Se on monille ihmisille erityinen paikka. Paljude inimeste jaoks on see eriline koht. Valitettavasti se paikka ei ilmeisestikään ole täällä. Kahjuks pole selleks kohaks see koht siin.
 • alue
  Arktinen alue on se paikka planeetalla, jossa ilmastonmuutos näkyy selvimmin. Arktika on meie planeedil see koht, kus kliimamuutus on kõige ilmsem. kirjallinen. - (IT) Länsi-Balkanin alue on ollut jo vuosikausia raakojen verilöylyjen näyttämönä Euroopassa. kirjalikult. - (IT) Lääne-Balkani piirkond on aastaid olnud koht, kus toimuvad Euroopa barbaarseimad veretööd. Uskon lujasti, että maanosa ei ikinä enää salli itseään jaettavan ja että päinvastoin se on koko ajan syvemmän solidaarisuuden ja yhteistyön alue ja lähde. Usun, et meie kontinent ei luba enam kunagi selle lõhestamist, ning et, pigem vastupidi, Euroopast saab koht ja allikas veelgi sügavama solidaarsuse ja koostöö jaoks.
 • asema
  Euroopan unionin asema tässä neuvostossa on ratkaisevan tärkeä. Euroopa koht selles nõukogus on ülioluline. Innovoinnilla on erityisen tärkeä asema nyky-yhteiskunnassa. kirjalikult. - (RO) Uuendustegevusel on tänapäeva ühiskonnas eriti tähtis koht. Kestävyyskriteereillä pitää olla tarkasti määritelty asema tässä direktiivissä. Jätkusuutlikkuse kriteeriumil peab selles direktiivis selgelt määratletud koht olema.
 • asia
  Maa on Keski-Aasiassa strategisessa asemassa. Sellel riigil on Kesk-Aasias strateegiline koht. Sen tekeminen elinpaikaksi mutta ei kotimaaksi, on täysin eri asia. Teha sellest koht, kus elada, kuid mitte kodumaa, on hoopis teine asi. Sen vuoksi Christel Schaldemosen pyyntö laajemmasta avoimuudesta on täysin perusteltu, ja uskon, että tämä on asia, jonka vuoksi Eurooppa-hanke joko kestää tai sortuu. Christel Schaldemose nõudmine suurema läbipaistvuse järele on seega täiesti põhjendatud ja ma usun, et see on koht, kus Euroopa projekt kas jääb kestma või kukub läbi.
 • kohta
  Tämä on heikko kohta, ja toivon ja uskon, ettei se ole vakava. See on praegu nõrk koht ning ma loodan ja usun, et mitte tõsine. Mitään siitä ei ole käsitelty kovin hyvin, mikä on selkeästi heikko kohta. Seda ei ole üheski punktis hästi käsitletud, mis on selgelt nõrk koht. Mietinnön liian yleinen sävy ja sitä koskevan lainsäädännön puuttuminen ovat sen heikko kohta. Nõrk koht on raporti ülemäära üldine iseloom ning kaasnevate õigusaktide puudumine.
 • paikkakunta
 • seutu
  Kotkan sedulla merellä on hallitseva asema.Tavallisesti sudet viihtyvät asumattomalla seudulla.
 • sija
  Euroopan unionilla on luonnollisesti keskeinen sija arktisia alueita koskevassa politiikassa. Loomulikult on Euroopa Liidul Arktika-poliitikas keskne koht. Tästä syystä ihmisoikeuksilla on erityinen sija unionin ja parlamentin työssä. Sellepärast on inimõigustel eriline koht liidu ja meie parlamendi töös.
 • tehtävä
  Tämä on Euroopan unionin paikka ja tehtävä. Selles seisnebki Euroopa Liidu koht ja roll. Tässä nimenomaisessa asiassa meidän on kuitenkin tehtävä selväksi, ettei meidän pidä harjoittaa puoluepolitiikkaa. Sel konkreetsel juhul peame aga tegema selgeks, et see ei ole koht, kus erakondlikku poliitikat teha. Hän on myös se henkilö, jonka on nyt tehtävä päätös siitä, että Transrapid-järjestelmä ei kuulu näihin suuntaviivoihin. Ta peab nüüd võtma vastu otsuse, et Transrapidi süsteemi koht ei ole nendes suunistes.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja