HoroskooppiReseptitBlogitViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan koos käännös viro-suomi

 • yhdessä
  Miksi meidän kaikkien pitäisi toimia yhdessä? Miks peaksime me kõik koos tegutsema? Voimme saavuttaa paljon yhdessä. Me võime koos suuri tegusid teha. Meidän on tehtävä yhdessä työtä tämän eteen. Peame selle kallal koos töötama.
 • -neen
 • kanssa
  Me olemme Euroopan kanssa mutta emme siitä. Me oleme koos Euroopaga, kuid mitte osa sellest. Oli ilo työskennellä teidän kaikkien kanssa. Oli väga meeldiv teie kõigiga koos töötada! Hyväksyntä tapahtuu yhteispäätöksellä parlamentin kanssa. See võetakse vastu koos parlamendiga kaasotsustamismenetluse teel.
 • kera
  Toivomme hänen tulevan tänne raportin kera, jotta parlamentti voisi saada kaikesta yksityiskohtaisia tietoja. Sooviksime, et ta tuleks siia koos raportiga, et parlament oleks kõigest peensusteni teavitatud. marjapiirakkaa kermavaahdon kera
 • koolla
  olla koollaNyt koolla ollut eduskunta on päättänyt, että lakiehdotus katsotaan rauenneeksi.Tutkimus tehtiin erilaisissa oppilaitoksissa ja muissa vastaavissa paikoissa, joissa oli yhtä aikaa koolla 10–50 ihmistä.
 • koossa
  Perhe on jälleen koossa; meidän ei pidä katua sitä. Perekond on jälle koos - me ei peaks seda kahetsema. Niitä pidetään usein koossa voimalla, ja armeijan valta on suuri. Sageli hoitakse neid koos jõu abil ja sõjaväe võim on suur. Hän ei halunnut, mutta hänen piti tehdä niin pitääkseen perheen koossa. Ta ei tahtnud, aga ta pidi seda tegema, et pere koos hoida.
 • luona
  Itse asiassa 1980-luvulla Mugabe vieraili säännöllisesti Ceauşescun luona, samoin kuin Gaddafi. Tegelikult oli Mugabe 1980ndatel koos Gaddafiga Ceauşescu' sage külaline. Minulla oli kunnia vierailla Puolan laivanrakentajien luona komission jäsenen kanssa, ja sain vaikutelman, joka on luultavasti oikea, että haluatte löytää hyvän ratkaisun. Kui mul oli au koos volinikuga Poola laevaehitajaid külastada, jäi mul mulje - tõenäoliselt oli see õige mulje -, et te soovite leida hea lahenduse. Kymmenen päivää sitten menin New Yorkiin useiden kansallisten parlamenttien kollegoiden kanssa vierailemaan naisten asiaa käsittelevän toimikunnan luona Euroopan parlamentaarisen foorumin kutsusta. Ma käsin kümne päeva eest koos mitmete riikide parlamentide kolleegidega New Yorgis külastamas Euroopa parlamentaarse foorumi kutsel ÜRO naiste olukorra komisjoni.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja