ReseptitVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppi

Sanan maailmajagu käännös viro-suomi

  • maanosa
    Latinalainen Amerikka on nuori, äärimmäisen elinvoimainen maanosa, jolla on edessään hieno tulevaisuus. Ladina-Ameerika on noor, tohutult elujõuline maailmajagu, millel on suur tulevik. Maanosa on ajautumassa taantumaan, ja me jaamme osiin muutamia murusia. Kogu meie maailmajagu on teel majanduslangusesse, ent meie jagame paari koorukest. Eurooppa on ainoa maanosa, jolla on erityinen kunnianhimoinen lainsäädäntö hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Euroopa on ainuke maailmajagu, kus on kehtestatud konkreetsed ja edasipüüdlikud õigusaktid CO2 heitkoguste vähendamiseks.
  • manner
    Minulle Eurooppa on ihmisoikeuksien yleismaailmallisuuden manner. Minu jaoks on Euroopa maailmajagu, kus inimõigused on universaalsed. Latinalainen Amerikka on valtava manner, jota ei voida taloudellisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta jättää huomiotta. Ladina-Ameerika on hiiglaslik maailmajagu, mida majanduslikus ega sotsiaalses perspektiivis ignoreerida ei saa. Eurooppa ei ole ainoa paikka tai manner, missä ydinvoimalaonnettomuuksia voi sattua, minkä vuoksi asiaa on tarkasteltava maailmanlaajuisesti. Euroopa ei ole ainus paik või maailmajagu, mis peab arvestama tuumakatastroofidega, nii et võtkem selle teema puhul aluseks globaalne käsitlusviis.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja