ViihdeBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitTietovisatHoroskooppi

Sanan ning käännös viro-suomi

  • ja
    tutkijoiden koulutus ja pätevyys. teadlaste koolitus ning oskused ja kogemused. Kiitos jälleen kerran, ja kaikkea hyvää! Tänan teid veel kord ning soovin teile kõike head! Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välinen lentoliikennesopimus (äänestys) Euroopa Ühenduse ja selle liikmesriikide ning Ameerika Ühendriikide vahelise lennutranspordilepingu sõlmimine (hääletus)
  • sekäParistot ja akut sekä käytetyt paristot ja akut ( Patareid ja akud ning patarei- ja akujäätmed ( Sukupuolten tasa-arvon valtavirtaistaminen EU:n ulkosuhteissa sekä rauhanrakentamisessa ja valtiorakenteiden kehittämisessä ( Soolise võrdõiguslikkuse süvalaiendamine ELi välissuhetes ning rahu tagamisel ja riigi ülesehitamisel ( Tärkeimpiä minulle olivat tarkistukset 7 ja 14 sekä 42 kohta. Minu jaoks olid kõige olulisemad muudatusettepanekud 7 ja 14 ning punkt 42.
  • ynnäNiitä tarvitaan kaikenlaisissa operaatioissa: siviili- ja sotilas- ynnä muissa operaatioissa sekä kuljetuksiin. Helikoptereid on vaja igasugusteks missioonideks - tsiviilmissioonideks, sõjalisteks missioonideks, erinevateks missioonideks ning transpordiks. Lisäksi monia koptinaisia on väkivallalla painostettu vaihtamaan uskontoa ja on tapahtunut raiskauksia ynnä muita. Lisaks sellele on paljudele koptidele vägivaldselt survet avaldatud, et nad muudaksid oma uskumusi, ning toime on viidud vägistamisi ja muid kuritegusid. Useisiin kohdistamistekniikoihin - näyttömainontaan, sisältöön tai hakuihin liittyviin mainoksiin ynnä muihin - ei liity seurantaa, eivätkä ne anna aihetta suureen huolestumiseen. Paljude reklaami suunamise viisidega - ribareklaamide, kontekstiliste ja teatud otsingutega seotud reklaamidega jne - ei kaasne mingit jälgimist ning need suurt muret ei tekita.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja