TietovisatBlogitHoroskooppiViihdeReseptitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan soome käännös viro-suomi

  • suomalainenEmme me ymmärrä sitä, että suomalainen työläinen ja pienyrittäjä tekee otsa hiessä töitä maksaakseen pelureiden ja valehtelijoiden velkoja. Me ei mõista, miks Soome töötajad ja väikeettevõtjad peavad töötama palehigis, et maksta kinni spekulantide ja valetajate võlad. Hakijoina oli kaksi saksalaisyritystä ja yksi suomalainen yritys, jotka kaikki toimivat tietoliikenteen alalla, tarkemmin sanoen matkapuhelinten valmistuksessa. Avaldused käsitlesid kaht Saksa ettevõtet ja ühte Soome oma, mis kõik tegutsevad telekommunikatsioonide sektoris, täpsemalt öeldes, mobiiltelefonide tootmisega. Jussipaita on perinteistä suomalaista muotoilua.
  • Suomi
    Suomi on eurooppalaisessa mittakaavassa suuri kullantuottaja. Euroopa standardite kohaselt on Soome suur kullatootja. Suomi, Ruotsi, Tanska ja Saksa on jätetty pois. Soome, Rootsi, Taani ja Saksamaa on välja jäetud. Hyviä esimerkkejä ovat Ruotsi, Tanska, Islanti ja Suomi. Head näited on Rootsi, Taani, Island ja Soome.
  • suomenSuomen myöntämät kansalliset tuet siemenille ja siemenviljalle (äänestys) Soome antav riigiabi seemnete ja teraviljaseemnete jaoks (hääletus) Suomen kielessä on sanonta "ei sota yhtä miestä kaipaa". Soomes on kõnekäänd, et sõda ei sõltu vaid ühest inimesest. Itse edustan Suomen ruotsinkielistä väestöä ja Ahvenanmaan maakuntaa. Mina isiklikult kõnelen Soome rootsikeelse elanikkonna ja Ahvenamaa maakonna elanike nimel.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja