TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiReseptitViihdeTietovisatBlogit

Sanan tänu käännös viro-suomi

 • ansiosta
  Euron ansiosta Eurooppa on nyt vahvempi. Tänu eurole on Euroopa täna tugevam. He nimittäin pelastuivat Ranskan pelastustiimin tarjoaman avun ansiosta. Nad jäid ellu tänu Prantsusmaa päästemeeskonna abile. Me olemme jo eurooppalaisen tutkimuksen ansiosta edistyneet asiassa. Oleme tänu Euroopa teadusuuringutele juba ühe sammu edasi astunud.
 • johdosta
  Hän ansaitsee tämän johdosta kiitokset. Selle eest väärib ta meie tänu. Tätä haluan painottaa ja kiittää teitä sen johdosta. Tahan seda rõhutada ja selle eest teile tänu avaldada! Johan Van Hecke on laatinut erinomaisen mietinnön, jonka johdosta hän ansaitsee kiitoksemme. Hr Van Hecke on koostanud suurepärase raporti, mille eest võlgneme talle tänu.
 • kiitos
  Emme liittyneet euroon, luojan kiitos. Taevale tänu, me ei liitunud euroga! Kiitos tästä hyödyllisestä keskustelusta! Suur tänu selle väärtusliku arutelu eest! Arvoisa komission jäsen, kiitos vastauksesta. Suure tänu teile, volinik, vastuse eest!
 • takia
  Vain sen takia, että meillä on tämä sopimus, koska tarkistimme sen ja koska säilytimme sen, oli mahdollista, että EU pysyi toimintakykyisenä. Ainult tänu sellele paktile, tänu sellele, et me seda muutsime ja elus hoidsime, ainult tänu sellele oli üldse võimalik see, et Euroopa oli suuteline tegutsema. Olemme saaneet tietää, että tässä on onnistuttu ja että ne saavat tämän takia asiakkaita. Kuuleme põhjendust, et see on edukas ja tänu sellele võidavad tarbijad. Erityisesti Englannissa merkittävä väestönkasvu on nopeutunut pelkästään täysin turhan maahanmuuton takia. Inglismaa dramaatiline rahvaarvu tõus on toimunud just tänu täiesti ebavajalikule sisserändele.
 • vuoksi
  Tämän vuoksi moni niistä on niin hyvin valmisteltu. Tänu sellele on ka paljud piirkonnad väga hästi ettevalmistunud. Yhteiskuntamallimme vuoksi olemme silti vahva tekijä maailmassa. Ent me oleme tänu oma sotsiaalsele mudelile maailmas arvestatav jõud. Sen vuoksi hänen mietintönsä on niin hyvin laadittu, ja kiitän häntä. Seetõttu on ka tema raport nii hästi koostatud. Suur tänu talle!
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja