HoroskooppiTietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautot

Sanan tugev käännös viro-suomi

  • vahvaTurkki on vahva taloudellinen toimija. Türgi on tugev majanduses osaleja. Tämä on vahva mandaatti tulevaisuutta varten. See on tugev mandaat tulevikuks. Pöydällä on nyt vahva päätöslauselma. Meie ees on tugev resolutsioon.
  • voimakasHalusimme sen olevan voimakas merkki. Tahtsime, et see oleks tugev märguanne. Barroso ei ole sellainen voimakas johtaja, jota tarvitsemme. Barroso pole see tugev juht, keda me vajame. Voimakas EU ei saa kuitenkaan olla protektionistinen EU. Kuid tugev Euroopa ei tohi olla protektsionistlik Euroopa.
  • kestäväNäin ollen kumppanuutemme Venäjän kanssa on oltava vahva ja kestävä, mutta se ei voi olla ehdoton. Seetõttu peab meie partnerlus Venemaaga olema tugev ja vastupidav, ent ta ei saa olla tingimusteta. On ehdottoman tärkeää, että mekanismi perustuu teknisiin tosiasioihin ja että se on vakaa, uskottava ja kestävä - ja näihin haluaisin lisätä vielä kohtuuhintaisuuden. On väga tähtis, et vahendi aluseks võetakse tehniline reaalsus ning et see on tugev, tõsiseltvõetav ja kauakestev ning ma ütleksin, et ka tasuv. Tarkoituksena pitää olla se, että rahaliitosta ja eurosta tehdään kestävä, jotta sillä voidaan estää Kreikan kriisin kaltaiset tilanteet. Eesmärgiks peab olema püsivalt tugev ja vastupidav rahaliit ja euro, et meil oleks võimalik ära hoida Kreeka kriisile sarnaseid olukordi.
  • kovaKivi on kovaa kauttaaltaanTämä muna on keitetty liian kovaksi.Kova meteli on sietämätöntä.
  • lujaVoidaan kuitenkin kysyä, onko poliittinen sitoutumisemme ollut tarpeeksi luja? Ent kas see pühendumus oli poliitiliselt piisavalt tugev? Lopultakin meillä on luja sääntelykehys, jonka avulla voimme tehdä vastaanotto-olosuhteille paljon aiempaa enemmän. Meil on lõpuks tugev õiguslik raamistik, mis võimaldab meil seoses vastuvõtmistingimustega tegutseda palju rohkem kui varem. He odottavat 2020-strategiaa, johon kuuluu luja, avoin eurooppalainen ohjausjärjestelmä, jossa jäsenvaltiot eivät voi toimia miten tahansa. Nad ootavad 2020. aasta strateegiat, millel on tugev ja läbipaistev Euroopa juhtimisstruktuur, mis on liikmesriikidele siduv.
  • väkevä
  • vankkaSe on rakennettava vankalle perustalle, ja vankka perusta merkitsee totuutta. See tuleb rajada tugevale alusele ja tugev alus tähendab tõde. Tietojen vaihtoa varten on kuitenkin oltava vankka ja sitova tietosuojaa koskeva oikeuskehys. Andmete vahetamiseks peab olema kehtestatud tugev ja siduv õiguslik raamistik, mis tagab andmete kaitse. Teollisuutemme tila on vankka, ja lippulaivamme euro on todellakin luotsannut meidät vaikeista tilanteista. Meie tööstuse olukord on tugev, meie lipulaev, euro, on tõepoolest meid läbi karide välja toonud.

Synonyymit

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja