TV-ohjelmatReseptitBlogitViihdeVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan umbes käännös viro-suomi

  • arvioltaArviolta noin 10 miljoonaa eurooppalaista kärsii tälläkin hetkellä muistisairauksista. Praegu kannatab nende all umbes kümme miljonit eurooplast. Vuonna 1970 15 jäsenvaltion EU:ssa oli arviolta 200 miljoonaa matkustajaa, ja vuonna 2000 heidän määränsä oli arviolta 600 miljoonaa. Kui 1970. aastal oli 15-liikmelises ELis umbes 200 miljonit reisijat, siis 2000. aastal ulatus see arv umbes 600 miljonini. Ensinnäkin EU:n jäsenvaltioissa toimii tällä hetkellä arviolta noin 400 yritystä, jotka valmistavat aseita. Esiteks on ELi liikmesriikides praegu umbes 400 ettevõtet, kes toodavad relvi.
  • noinEspanja sai noin 52 miljoonaa euroa ja Puola noin kahdeksan miljoonaa euroa. Hispaania on kasutanud umbes 52 miljonit eurot ja Poola umbes 8 miljonit eurot. Se kestää noin yhdeksän kuukautta. Sellele kulub umbes üheksa kuud. Pidimme noin viisi työkokousta. Meil oli umbes viis töökohtumist.
  • osapuilleen
  • palttiarallaa
  • suunnilleenSe koskee yhteensä suunnilleen 220:tä säädöstä. See puudutab kokku umbes 220 õigusakti. Se vastaa suunnilleen New Yorkin pörssin arvoa. See on umbes sama nagu New Yorgi börsi maht. Se on suunnilleen yhtä paljon kuin salin siinä osassa. See on umbes sama palju kui see osa istungisaalist seal.
  • suurinpiirtein

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja