ReseptitBlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan valu käännös viro-suomi

  • kärsimys
  • kipuSelvityksistä käy ilmi, että kipu on niin valtava, että uhrit eivät usein pysy tajuissaan. Aruanded näitavad, et valu on nii suur, et ohvrid kaotavad sageli teadvuse. Kun otetaan huomioon koe-eläimen kokema kipu eläinkokeen aikana, on varmistettava kaikin tavoin, että kyseinen eläinkoe tuottaa hyviä tuloksia. Kui katse käigus võetakse arvesse loomadele tekitatav valu, tagatakse igati see, et sellise katsega saavutatakse head tulemused.
  • piina
  • särky
  • tuskaSe mittaamaton tuska ja tragedioiden määrä, jotka kätkeytyvät näiden lukujen taakse, on paljastettava koko Euroopalle. Mõõtmatu valu ja tragöödiad nende arvude taga tuleb Euroopas avalikuks teha. Uhrien läheisten tuska, josta kuulimme eilen Strasbourgissa pidetyssä lehdistökonferenssissa, on tästä aito todiste. Eile Strasbourgis toimunud pressikonverentsil ära kuulatud ohvrite sugulaste valu on selle ehtne tõestus. Miesten naisiin kohdistamalla väkivallalla on monet kasvot ja se voi ottaa monia muotoja, mutta haavoittuvuus ja tuska ovat samat riippumatta siitä, kuka uhriksi joutuu. Vägivallal, mida mehed on naiste vastu toime pannud, on mitu nägu ja see võib esineda mitmes vormis, ent haavatavus ja valu on samad, olenemata sellest, keda see mõjutab.
  • valubetonin valu, kynttilöiden valuValussa kaikki sujui suunnitellusti.Perustusten valuun ei jäänyt rotankoloja.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja