Jääkiekon MMVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeReseptitTietovisatBlogit

Sanan maintenance käännös englanti-suomi

  • kunnossapitoNykyään huono kunnossapito, rappeutuminen ja köyhyys ovat havaittavissa kaikkialla Bulgariassa. These days, poor maintenance, decay and poverty are noticeable throughout Bulgaria. Tiedämme, että taloudellisen taantuman aikana kunnossapito jää nopeasti sivuseikaksi. We know that in times of economic downturn, maintenance quickly falls by the wayside. Nyt näemme tuloksen: hinnat ovat nousseet, kunnossapito on heikentynyt, ja usein myös palvelu on huonontunut. Today we see the result: higher prices, poorer maintenance, and also often poorer service.
  • ylläpitoSuurin ongelma on kahden rinnakkaisen Brysselissä ja Strasbourgissa sijaitsevan Euroopan parlamentin rakennuksen ylläpito. The main problem is the maintenance of two European Parliament buildings in parallel, in Brussels and Strasbourg. Ylläpito on tästä syystä ratkaisevan tärkeää, ja sen on katettava tulvien osalta myös vesiväylät veden varastointiajan lisäämiseksi. Maintenance is therefore essential, and this must also include watercourses, in case of flooding, so as to increase water retention times. Erottamisen takia Euroopan rautatieverkon ylläpito uhrataan suurempien voittojen takia. Because of this separation, the maintenance of the European rail network is being sacrificed for the sake of the highest profits.
  • elantokustannukset
  • elatus
  • elatusapu
  • elintoimintojen ylläpito
  • huoltoTeiden rakentaminen ja huolto eivät ole ainoita kustannustekijöitä. Road construction and maintenance are not the only cost factors. Yhtiöillä on suuri kiusaus alentaa koulutus-, huolto- tai henkilöstökustannuksia, jolloin turvallisuus vaarantuu. There is a great temptation to cut back on training, maintenance or staff, and safety is threatened. pätevien merimiesten merkitys on suuri, jotta varmistetaan alusten tarvittava ennaltaehkäisevä huolto the importance of qualified seafarers, in order to ensure that the required preventive maintenance of vessels is carried out;
  • kiinteistönhoito

Sanan maintenance määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja