HoroskooppiBlogitReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihde

Sanan swallow käännös englanti-suomi

 • niellä
  Olisi melko vaikeaa niellä sitä, että loppujen lopuksi neuvostoa kuvattaisiin kuluttajan parhaaksi puolustajaksi. It would be rather hard to swallow if the Council were portrayed at the end of the day as the consumer's best defender. Tämän tuen on todella saavutettava mikro- ja pk-yritykset, eikä byrokratia saa niellä sitä. This support must actually reach the micro-, small and medium-sized enterprises and not get swallowed up by bureaucracy. Tappio on karvas pala niellä, mutta on häpeällistä hävitä sen vuoksi, että vastustaja on rikkonut jopa pelin perussääntöjä, eikä tällaista häviötä voida hyväksyä. Defeat is a bitter pill to swallow, but losing because your opponent has broken the most basic rules of the game is disgraceful and unacceptable.
 • pääsky
  Yksi mielipidekysely ei kuuluta luottamusta yhtään enempää kuin yksi pääsky tekee kesää. One opinion poll does not announce confidence any more than one swallow makes a summer. Presidentti Khatamin valitseminen oli myönteistä kehitystä, mutta yksi pääsky ei tee vielä kesää. The election of President Khatami was a positive development, but one swallow does not make a summer.
 • nielaista
  Kaverilla kesti tunnin saada enterokapseli nielaistuksi.Maanvajoama nielaisi talon.Hän nielaisi syötin.
 • kulaus
  Hän tyhjensi tuopin yhdellä kulauksella
 • nielaus

Sanan swallow määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja