ReseptitTV-ohjelmatViihdeBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan acqua käännös italia-suomi

  • vesiKuten tiedätte, lempiaiheeni on vesi. Come sapete, il mio argomento preferito è l'acqua. Puhdas vesi on jo niukkuushyöydyke. Ora l'acqua potabile è un prodotto di base che scarseggia. Vesi on julkista omaisuutta, mutta sitä on niukasti. L'acqua è un bene pubblico, eppure è una risorsa scarsa.
  • kylpy
  • vedetEnsi näkemältä Euroopan ja Afrikan väliset vedet eivät vaikuta kovin syviltä. A prima vista, l'acqua presente tra Europa e Africa non sembra così profonda. Joudumme tällä hetkellä torjumaan tulvia ja liiallisia vesimääriä, samalla kun vedet vain virtaavat alueemme poikki. Attualmente combattiamo le piene e l'acqua in eccesso, ma lasciamo che le acque semplicemente scorrano attraverso il nostro territorio. Arvoisa puhemies, Afrikan Suurten järvien vedet kuohuvat yhä verestä, kuolemasta ja kärsimyksestä, jonka ihmisten sokeus, mielipuolisuus ja ahneus ovat aiheuttaneet. Signor Presidente, l'acqua dei Grandi Laghi africani è sconvolta e insanguinata, ferita da morte e sofferenza causate dalla cecità, dalla pazzia e dall'ambizione umana.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja