HoroskooppiTietovisatNauris.fiTV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan avgift käännös ruotsi-suomi

 • maksu
  Ei lisämaksuja, veroja tai muita kuluja. Du betalar inga avgifter, skatter eller omkostnader.”Mielestäni on väärin siirtää maksu hakijoille. Jag anser att det är fel att belasta de sökande med en sådan avgift.Meillä on mahdollisuus periä melumaksuja. Vi kan ta ut avgifter på buller.
 • komissio
  Nämä verot ovat tämän parlamentin käsiteltävinä - komissio on jo toimittanut ne eteenpäin. Dessa avgifter har redan varit uppe här i parlamentet och lämnat kommissionen.Aikooko komissio tarjota mahdollisuuden käyttää CELEXtietokantaa ilmaiseksi maailmanlaajuisissa tietoverkoissa? Planerar kommissionen att göra Celex tillgänglig på webben utan att ta ut avgift för användningen?Lisäksi komissio haluaa, että eri kustannukset, maksut, verot ja lisämaksut ilmoitetaan selkeästi. Vi vill dessutom att olika kostnader, avgifter, skatter och tilläggsavgifter ska anges tydligt.
 • palkkio
 • provisio
 • välityspalkkio
 • veloitus
 • hinta
  Tällaisten tullien ja vientikieltojen tarkoituksena on suojata sisäisiä markkinoita lyhyellä aikavälillä tuotantovajeelta ja hintašokeilta. Sådana avgifter och exportförbud är avsedda att skydda de inhemska marknaderna för kortsiktiga nedgångar i tillgången och prischocker.kaikella on hintansaHe maksoivat kalliin hinnan.
 • taksa
  Kilpailusääntöjen soveltamatta jättämiseen ei siis riitä, että pakollinen taksa on viranomaisten sallima tai hyväksymä. Därför räcker det inte att en överenskommelse om avgifter har godkänts eller bekräftats av myndigheterna för att man skall befrias från att följa konkurrensbestämmelserna.

Esimerkit

 • Vilken avgift krävs för inträde?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja