ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan exponering käännös ruotsi-suomi

  • altistuminenTorjunta-aineille altistuminen voi myös lisätä lasten astmariskiä. Exponering för bekämpningsmedel kan även öka risken för barnastma.Asbestille altistuminen vammauttaa ja tappaa, ja asbestille altistuvia työntekijöitä on suojeltava. Exponering för asbest kan fördärva och döda människor, och arbetstagare som exponeras för asbest måste skyddas.Pienikin altistuminen näille aineille voi edistää kasvainten kehittymistä. Minsta lilla exponering för dessa ämnen kan bidra till att utveckla cancer.
  • altistusKolmanneksi arviointien olisi oltava joustavia ja perustuttava riskeihin. Altistus- ja käyttöluokkien on oltava saatavilla myös käyttäjäketjun loppupäässä. För det tredje bör bedömningarna vara flexibla och grunda sig på risk. Exponerings- och användarkategorier måste vara åtkomliga ända till slutet av användarkedjan.Kaikki pk-yrityksiltä edellytettävät testit eivät olleet tarpeellisia, ja olisi myös ollut järkevää yksinkertaistaa järjestelmää määrittelemällä altistus- ja käyttöluokkia. Alla tester var inte nödvändiga för de små och medelstora företagen, och det skulle ha varit rimligt att förenkla systemet genom att ange exponering och tillämpa kategorier.
  • valokuvausValokuvaus, vaikka onkin taidemuoto, palvelee usein myös tieteiden harjoittamista.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja