HoroskooppiReseptitNauris.fiVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan faktum käännös ruotsi-suomi

 • tosiasia
  Tosiasia numero yksi: kuka hyötyy? Faktum nummer ett: vem kommer att vinna på det här?Tosiasia on, että meillä ei ole tästä aavistustakaan. Faktum är att vi inte har en aning.Vakaussopimus on tosiasia Euroopan unionissa. Stabilitetspakten är ett faktum i Europa.
 • fakta
 • tieto
  Se on kokemukseen perustuva tieto, joka voidaan todistaa. Det är ett faktum grundat på erfarenhet som går att bevisa.Yksin tämä tieto vahvistaa sen, että saksalainen tutkimuslaitos on tehnyt työnsä kunnolla. Enbart det faktum att så sker bekräftar att det tyska institutet utför sitt arbete på rätt sätt.
 • tosiseikka
  Ikääntyminen on todellisuutta ja se on tosiseikka. Åldrandet är en realitet och ett faktum.Tämä on merkittävin poliittinen tosiseikka. Det är ett högst signifikant politiskt faktum.Se on tosiseikka, se on totta. Det är ett faktum. Det är en realitet.
 • tulo
  Haluaisin johtopäätöksenä painottaa, että neuvottelujen tulos on tasapainoinen. Jag skulle sammanfattningsvis vilka betona det faktum att förhandlingarnas resultat är balanserat.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja