TV-ohjelmatViihdeVaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitTietovisat

Sanan gömma sig käännös ruotsi-suomi

  • kätkeytyäMatti Vanhasen ei pitäisi mielestäni kätkeytyä virkapukunsa taakse. Jag anser att Vanhanen bör gömma sig bakom sin ämbetsdräkt.Silti on myös totta, että poliitikkojen on otettava moraalinen ja poliittinen vastuu toimistaan ja että he eivät saa kätkeytyä oikeudellisten säädösten taakse. Men det är också sant att politikerna måste acceptera sina åtgärders moraliska och politiska ansvar och inte gömma sig bakom juridiska vindskydd.Orava kätkeytyi puun haaraan.
  • piileskelläKuka haluaa piileskellä ja keneltä? Vem vill gömma sig, och för vem?Sveitsiläiset voivat piileskellä Alppien takana. Schweizarna kan gömma sig bakom Alperna.Sen ei voida antaa piileskellä Wienin yleissopimuksen takana. Den får inte tillåtas gömma sig bakom Wienkonventionen.
  • piiloutuaNe eivät voi enää piiloutua tältä. De kan inte gömma sig för detta längre.Eurooppa ei saa piiloutua silloin, kun sitä eniten tarvitaan. EU får inte gömma sig när det behövs som mest.Ei ole mitään järkeä piiloutua hyvien aikomusten ja lupausten taakse. Det är inte någon mening med att gömma sig bakom goda avsikter och löften.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja