BlogitNauris.fiReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat

Sanan hamnstad käännös ruotsi-suomi

  • satamakaupunki
    Itse asiassa, sanoin kyllä väärin, viimeisin tapaamiseni oli Rotterdamissa, joka myös on satamakaupunki, ja tapasin siellä kaikkien satamien ammattiliittojen edustajia. Det var ett litet misstag: Mitt senaste möte var i Rotterdam, i en hamnstad, och där träffade jag alla företrädare från hamnfacken.Satama tai satamakaupunki, jossa noudatetaan tiukimpia turvallisuutta, ympäristönsuojelua, työn laatua ja työolosuhteita koskevia normeja häviää kilpailussa, ja huonoin satama voittaa. Den hamn eller hamnstad som ställer högst krav på säkerhet, miljö, arbetskvalitet och arbetsförhållanden förlorar på konkurrensen, och den sämsta hamnen blir vinnaren.Los Angeles, Casablanca ja Helsinki ovat satamakaupunkeja.
  • satama
    Se on myös tärkeä satama, ja siten se on myös ollut avoin ulkopuolisille vaikutteille, mikä on auttanut luomaan uusia suhteita ja yhteyksiä. Eftersom det är en viktig hamnstad har den även varit öppen för många influenser utifrån som har bidragit till att utveckla många nya förbindelser och kontakter.Satama tai satamakaupunki, jossa noudatetaan tiukimpia turvallisuutta, ympäristönsuojelua, työn laatua ja työolosuhteita koskevia normeja häviää kilpailussa, ja huonoin satama voittaa. Den hamn eller hamnstad som ställer högst krav på säkerhet, miljö, arbetskvalitet och arbetsförhållanden förlorar på konkurrensen, och den sämsta hamnen blir vinnaren.Laiva saapui satamaan aamulla ja sen lastia puretaan parhaillaan.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja