VaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogitReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan inslag käännös ruotsi-suomi

 • kude
  Villakankaiden kude ja loimi ovat villalankaa.Räsymaton kude on revitty tai leikattu kankaiden jäännöspaloista tai vanhoista vaatteista.Leikkelin kuteet uuteen mattoon.
 • aines
  Elintärkeä ideologisen kuohunnan aines on esitelty. Ett väsentligt inslag av en ideologiskt pådrivande faktor har förts in.Toinen huomautus: mielestämme eurooppalaiset kaupungit ovat unionin poliittisen elämän olennainen aines. Den andra anmärkningen är att vi anser att de europeiska städerna är ett väsentligt inslag i unionens kulturpolitik.yhteiskunnan rikollinen aines
 • piirre
  Tämä on ollut ihmiskunnan historiassa pysyvä piirre, eikä siitä päästä koskaan eroon. Detta har varit ett ständigt inslag i den mänskliga historien och kommer alltid att existera.Strateginen raportointi on uusi piirre koheesiopolitiikassa. Strategirapportering är ett nytt inslag i sammanhållningspolitiken.On myönnettävä, että komission johdolta puuttuu tämä toinen piirre. Det måste medges att detta andra inslag saknas i kommissionens ledarskap.

Esimerkit

 • Ölet har en bitter smak med inslag av honung och vanilj.
 • Som följande ser vi ett inslag om presidentvalet i USA.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja