HoroskooppiTietovisatBlogitTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotViihde

Sanan kinesiska käännös ruotsi-suomi

  • kiinaKiinalaiset tuotteet korvaavat paikalliset tuotteet jäsenvaltioissa, mutta Kiina ei ole halukas avaamaan omia markkinoitaan. Kinesiska varor ersätter de lokala, men Kina är inte villigt att öppna sina marknader.Olisin kiitollinen tästä erityisesti sen vuoksi, että Kiina kiistää tämän seikan. Jag skulle vara tacksam om ni kunde göra det, framför allt mot bakgrund av de kinesiska förnekandena.Emme saa kuitenkaan unohtaa sitä, että Kiina-juna on syöksemässä Eurooppaan tähtitieteellistä vauhtia. Låt oss dock inte glömma att det kinesiska tåget rusar in i Europa med astronomisk hastighet.
  • kiinalainenJoissakin tapauksissa kiinalainen tuonti ja sen kasvu ovat vähentäneet kolmansista maista tulevaa tuontia. I andra fall tränger den kinesiska importen och dess tillväxt undan importen från tredjeländer.Ratkaisevaa tässä on se, että kiinalainen lähestymistapa on täysin läntisten standardien vastainen. Den avgörande punkten här är att det kinesiska synsättet definitivt inte är förenligt med västerländska normer.Olemme keskellä kriisiä, jonka kiinalainen kirjainmerkki tarkoittaa paitsi vaaraa, myös suurta mahdollisuutta. Vi står mitt i en kris, även om detta ords betydelse i dess kinesiska skrifttecken inte bara betyder stor fara utan också stora möjligheter.
  • KiinaKiinalaiset tuotteet korvaavat paikalliset tuotteet jäsenvaltioissa, mutta Kiina ei ole halukas avaamaan omia markkinoitaan. Kinesiska varor ersätter de lokala, men Kina är inte villigt att öppna sina marknader.Olisin kiitollinen tästä erityisesti sen vuoksi, että Kiina kiistää tämän seikan. Jag skulle vara tacksam om ni kunde göra det, framför allt mot bakgrund av de kinesiska förnekandena.Emme saa kuitenkaan unohtaa sitä, että Kiina-juna on syöksemässä Eurooppaan tähtitieteellistä vauhtia. Låt oss dock inte glömma att det kinesiska tåget rusar in i Europa med astronomisk hastighet.
  • kiinalainen (nainen)
  • kiinalainen nainen
  • kiinan kieli

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja