BlogitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan omfattning käännös ruotsi-suomi

  • ala
    Voiko neuvosto ilmoittaa, mikä on tämän neuvotteluvaltuutuksen ala ja sisältö? Kan rådet uppge vilken omfattning och vilket innehåll förhandlingsmandatet har?Kauanko olet työskennelyt alalla?Mittausten mukaan metsän ala on 42 hehtaaria.
  • laajuus
    Toiminnan laajuus oli ennennäkemätöntä. Arbetets omfattning var exempellös.Nitraattiongelman laajuus on hälyttävä. Nitratproblemets omfattning är alarmerande.Tehtävän laajuus edellytti toimien yhdistämistä. Uppgiftens omfattning krävde gemensamma insatser.
  • laajuus, suuruus
  • ulottuvuus
    Komission koko ja maantieteellinen ulottuvuus on syytä pitää mielessä. Kommissionens storlek och geografiska omfattning måste hållas i åtanke.Pk-yrityksiä koskeva ulottuvuus täytyy ottaa entistä voimakkaammin huomioon. SMF-dimensionen bör införas i gemenskapspolitiken i större omfattning än tidigare.On saavutettava ratkaisevan tärkeä ulottuvuus, kuten Yhdysvalloissa on tehty. Vi måste uppnå en tillräckligt kritisk omfattning, precis som de har gjort i USA.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja