BlogitTietovisatHoroskooppiReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan smärtsam käännös ruotsi-suomi

  • kivuliasProsessi on kivulias mutta väistämätön. Processen kommer att bli smärtsam, men det är oundvikligt.Prosessi oli kivulias monilla Pohjois-Euroopan alueilla, mutta kilpailukyky uudistui. Detta var en smärtsam process för många regioner i norra Europa men det har medfört ny konkurrenskraft.Prosessi oli pitkä ja kivulias ja jokainen, joka osallistui siihen, voi nyt katsoa taaksepäin hyvällä omallatunnolla. Det har varit en lång och smärtsam process och alla som deltagit i den kan nu titta tillbaka på den med gott samvete.
  • tuskallinenMeidän on tunnustettava, että tämä on ollut tuskallinen tapaus Serbialle. Vi måste erkänna att detta har varit en smärtsam situation för Serbien.Tämä on tuskallinen prosessi ja edellyttää huomattavaa talouden rakenteiden uudistamista. Detta är en smärtsam process och omfattar avsevärda ekonomiska omstruktureringar.Seuraava ilmoitus on myös tuskallinen muistutus. För det andra har jag en smärtsam påminnelse.
  • kipeäRatko Mladićilla on suojelijansa ja Kosovon menettäminen on kipeä asia melkoiselle osalle Serbian yhteiskuntaa; mikä tahansa aluemenetys on tuskallinen. Ratko Mladić har sina beskyddare, och förlusten av Kosovo är smärtsam för en rätt stor del av det serbiska samhället. Alla förluster av territorium är smärtfulla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja