TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogitViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan deutlich käännös saksa-suomi

 • selkeä
  Viestimme Valko-Venäjälle on selkeä. Unsere Botschaft an Belarus ist klar und deutlich. Se ei ole mielestäni kovin selkeä. Meiner Meinung nach war sie nicht sehr deutlich. Lähestymistapamme on ollut selkeä alusta alkaen. Wir haben unseren Ansatz stets deutlich gemacht.
 • selvä
  Vastaukseni on selvä: kyllä pitää. Meine Antwort lautet klar und deutlich Ja. Äänestys valiokunnassa oli selvä. Das Ergebnis der Abstimmung im Ausschuss war deutlich. Toimintasuunnitelma on olemassa - ja selvä toimintasuunnitelma. Es gibt eine Agenda - eine deutliche Agenda.
 • eksplisiittinen
  Eksplisiittinen funktio on esitetty yhtälönä, jossa funktion arvo on ratkaistu muuttujan lausekkeena, y = f(x). ( esim. y = 5x2 )
 • erottuva
 • kuuluva
  Lyhyesti sanottuna: mikäli halutaan, että viesti on kuuluva, sen on myös oltava vakuuttava. Kurz gesagt, wenn die Botschaft deutlich sein soll, dann muss sie auch glaubwürdig sein. Puheenjohtajavaltiona Portugali on aina huolellisesti tehnyt tämän selkeän eron, että kyseessä ei ole Euroopan unionille kuuluva asia. Die portugiesische Präsidentschaft war immer darauf bedacht, diesen Unterschied deutlich zu machen, nämlich daß es sich nicht um eine Angelegenheit der Europäischen Union handelt. On esimerkiksi selvästi määritettävä perinteisesti saamelaisten käytössä oleva ja heille kuuluva maa-alue. So muss u. a. deutlich der Umfang des Landes identifiziert werden, das die Samen traditionell besitzen oder nutzen.
 • selväpiirteinen
 • selvästi
  Se kävi hyvin selvästi ilmi 17 artiklasta. Artikel 17 machte das ganz deutlich. Tämä kävi mietinnöstä selvästi ilmi. Das hat der Bericht deutlich gemacht. Se täytyy sanoa teille vielä kerran selvästi. Das muß man Ihnen noch einmal deutlich sagen.
 • täsmällinen
  Tämä on hyvin selvä ja hyvin täsmällinen asia. Darauf sei noch einmal ganz klar und deutlich verwiesen. Mielestäni tämä ei ole täsmällinen pöytäkirjamerkintä. Ich bin der Meinung, daß das Protokoll nicht deutlich genug ist.
 • yksikäsitteinen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja