ViihdeTV-ohjelmatTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan umzug käännös saksa-suomi

  • muuttoArvoisa puhemies, kvestorit ovat ilmoittaneet jäsenille, että olemme toimistoissamme viimeisen kerran toukokuussa ja että muutto tapahtuu sen jälkeen. Herr Präsident! Die Quästoren haben den Abgeordneten mitgeteilt, daß wir im Mai zum letzten Mal in unseren Büros sein werden und daß dann der Umzug stattfindet. Me haluamme painostaa talous- ja sosiaalikomiteaa, jotta sen ja alueiden komitean muutto Belliard-rakennukseen tapahtuisi mahdollisimman pian. Wir wollen hier Druck ausüben, damit so schnell wie möglich der Umzug des Wirtschafts- und Sozialausschusses, aber auch des Ausschusses der Regionen in das Belliard-Gebäude erfolgen kann. Tarpeettomien rojujen muutto rahaksi on muodissa.
  • kulkueJuhlapäivän kunniaksi järjestettiin suuri kulkue.
  • muuttaminenEräs syy on se, että maasta toiseen muuttaminen on aika hankalaa. Einer der Gründe ist, daß ein Umzug in ein anderes Land eine beschwerliche Angelegenheit ist. Totean vielä, että 4 prosentin tasolla tarkastukset olisivat kalliimpia kuin Euroopan parlamentin muuttaminen Brysselistä Strasbourgiin. Lassen Sie mich noch hinzufügen, dass bei einem Satz von 4 % die Kontrollen kostspieliger wären als der Umzug des Europäischen Parlaments von Brüssel nach Straßburg. Kaupunkeihin muuttaminen ei ole enää mikään trendi, vaan on olemassa suuri joukko ihmisiä, jotka pysyvät ja viihtyvät kaupungissa. Der Umzug in die Städte ist nicht mehr nur ein Trend, sondern es gibt eine große Zahl von Menschen, die in den Städten bleiben und sich wohlfühlen.
  • jonoPeräkkäin järjestyneet ihmiset muodostavat jonon.Ihmiset odottavat jonossa.somalialaisten perhesidehakemusten jono
  • komeilu
  • paraati
  • rivistö
  • saatto

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja